Slobodno vreme

Direktno.rs

23. 03. 2021. 18:04 1

Deca provalila trik za onlajn petice: Knjigu ne pipaju (VIDEO)

Zbog pandemije koronavirusa, stariji osnovci i srednjoškolci u Srbiji su deo nastave pratili u učionicama, a deo onlajn.

Ova druga opcija pružila je mogućnost da tinejdžeri koriste savremene "puškice" i tako dobiju bolje ocene.

Trik koji je podelila jedna korisnica TikToka postao je viralan, a mnogi njeni pratioci bili su oduševljeni kreativnim savetima. Ona je do detalja objasnila kako prilikom onlajn odgovaranja svako može da dobije dobru ocenu.

"Toooo, carice, odgovaranje može da počne" i "Kud za ovo nisam znao ranije" su samo neki od komentara iznenađenih mladih korisnika.

Ipak, bilo je i onih koji tvrde da ova savremena "puškica" nekad i ne može da "završi posao"."Sestro, dobio sam keca pre nego što sam upalio kameru", "Moji drugovi isto to rade, ali ih uhvate i dobiju banderu" napisali su drugi.

Neki su bili ljuti što je trik sa zamućivanjem kamere i čitanjem teksta iz Notepad dokumenta sada lako mogao da stigne do nastavnika i profesora.

- Nastavnik koji mi kaže da prekrijem rukama lice dok odgovaram - napisao je jedan pratilac, čiji nastavnik očigledno ide u korak sa vremenom i zna kako đaci pokušavaju da izvuku veću ocenu bez velikog truda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati