Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

18. 03. 2021. 14:41 0

Mladenci - odličan povod za darivanje

Lepo je darivati nekoga i ulepšati mu dan, bez obzira na to da li je u pitanju član porodice, prijatelj ili poznanik. Retko ko će ostati imun na ovakav jedan znak pažnje i to je nešto što nam je svima zajedničko – volimo poklone. Ne treba tražiti povod da nekog obradujemo, ali ako on već postoji – tim bolje. Predstojeći ponedeljak, 22. mart, donosi nam Mladence, praznik koji se kod nas obeležava tako što se daruju parovi koji su se venčali u prethodnih godinu dana. To je pravi trenutak da nekog iznenadimo i obradujemo malim znakom pažnje, koji može biti zanimljiv dodatak njihovom pokućstvu i ulepšati im zajednički život.

Čak i da nisu u pitanju mladenci, sigurno postoji neko kome bi značilo da pomislite na njega i poklonite mu neku sitnicu za dom. Shoppster.com nudi široki asortiman proizvoda koji su pogodni za ovu priliku, a u nastavku izdvajamo nekoliko njih.

Za kuhinju

Mnogi zajednički slatki trenuci kreću iz kuhinje i za to treba biti spreman i opremljen. Jedan od prvih dnevnih rituala mnogih ljudi je ispijanje kafe ili čaja, te idealan poklon za ljubitelje kofeina predstavljaju aparati za filter kafu, mlinovi za kafu ili pak razna kuvala za vodu. Neko možda za doručak voli da pravi tost i popije čašu svežeg soka, pa bi bio zahvalan na tosteru, blenderu ili sokovniku. Gastro navike i preference razlikuju se od osobe do osobe, ali mladenci, a i ostali parovi, trebalo bi da znaju da je kuhinja takođe mesto u kome se mogu zbližiti kroz isprobavanje novih recepata i zajedničku pripremu obroka. Za to će im biti korisni šerpe, lonci, tiganji i druga kuhinjska pomagala, a za posebne gurmane preporučujemo i roštilje. Kuhinja treba da bude mesto u koje se rado ulazi, a uz neke od pobrojanih proizvoda ona to svakako može da postane, jer arome i zajednička priprema hrane mogu da opuste i učine dan ispunjenijim.

Za spavaću sobu

Puno je elemenata koji spavaću sobu čine udobnom i daju joj lični pečat, ali nije ih lako sve izabrati i pogoditi nečiji ukus. Ono što ne predstavlja toliki izazov za biranje, a može biti zanimljiv poklon za mladence je posteljina. Bilo bi dobro da poznajete makar boje koje oni imaju u ovoj prostorijiili njihov lični stil i preference po pitanju detalja, ali čak i ako to nije slučaj, svaka od ovih posteljina je lepa na svoj način i lako će se uklopiti u dati prostor. Za ljude koji vole da se izležavaju po krevetu zanimljiv poklon mogao bi da bude set bademantila Cotton Box, koji će obradovati i nju i njega. Na kraju, pored opuštanja, ovu prostoriju vezujemo i za još jednu ne tako zabavnu aktivnost – peglanje i slaganje veša. Zato na umu treba imati i peglu kao bitan dodatak pokućstvu.

Za čišćenje

Dom u kome se neko oseća ugodno treba da bude ne samo uređen po sopstvenom ukusu, već i čist. Niko nije ljubitelj čišćenja, ali isto tako niko neće ni odbiti usisivač na poklon, bilo da je u pitanju usisivač sa kesom ili na primer Bosch akumulatorski usisivač BCH3K255, koji predstavlja štapni i ručni usisivač u jednom aparatu. Možda vam je ipak privlačnija opcija Gorenje GforceVC2101 GALWCY usisivač sa posudom. Za lepu i zdravu atmosferu pored dobrog raspoloženja i čistog doma potreban je i što čistiji vazduh, a način na koji možemo da utičemo na to u domu je odabirom čistača vazduha, koji ujedno predstavlja vrlo funkcionalan poklon. Zdravlje je uvek bitno, a mladenci i te kako treba da vode računa o tome, što uz ovaj aparat i mogu.

Šta god da izaberete da poklonite mladencima, ili nekom paru koji upravo započinje zajednički život, sigurni smo da će ih ovaj znak pažnje obradovati, a vas ispuniti lepim osećanjima. Pored gorepobrojanih proizvoda, na sajtu shoppster.com možete pronaći još puno zanimljivih ideja da vas inspirišu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati