Slobodno vreme

Direktno.rs

04. 03. 2021. 15:21 0

Ima 78 dece i čeka još 13: Donira spermu, žene sa svih strana

Ari Nagel (44) profesor sa koledža iz Njujorka je donor sperme koji ima 78 dece, a trenutno još 13 žena očekuje decu s njim. Zbog toga ga zovu Sperminator.

On je pomagao ženama da zatrudne na "starinski način", a nikada ne naplaćuje svoje usluge.

Međutim, pošto mu se sve više žena javlja, sada je nešto oprezniji, pa spermu šalje u čaši kako bi zaštitio sebe i žene koje pokušavaju da zatrudne.

Kako kaže jedina plata za njegove usluge su poljupci i zagrljaji koje dobije.

- Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodice - te dodaje:

- Puno žena mi se obrati su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mesec bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga a Barbadosu i u Gruziji. Pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike", objašnjava.

Trenutano 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački začete njegovom spermom.- Desetak dece začeo sam seksualnim odnosom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo je teško imati seks bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama", zaključio je Ari, piše The Sun.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati