Slobodno vreme

A. O. [ Izvor: cdm.me/Daily Mail ]

14. 01. 2021. 10:16 0

Kako danas izgleda dečak koji je spasio sestru od besnog psa

Šestogodišnji Bridger Voker iz američkog grada Čejen, postao je slavan nakon što je mlađu sestru spasio od napada nemačkog ovčara, koji ga je ugrizao i naneo mu teške povrede glave.

Bridger je 9. jula stao između sestre i velikog psa pošto je primetio da se životinja spremala da je napadne. Pas ga je ujeo za obraz i naneo mu teže povrede glave zbog čega je bilo neophodno 90 kopči da se zatvori rana.

Od nemilog događaja prošlo je više od šest meseci, a dečakovi ožiljci počeli su da blede zahvaljujući uspešnom medicinskom tretmanu kojem je podvrgnut posle napada.

Kada su čuli za njegov hrabri čin, lekari jedne bolnice odlučili su da dečaku pruže besplatno lečenje, pa mu je lice, pomoću laserskog tretmana, polako počelo da dobija stari sjaj.

Dečakova majka objavila je na Instagramu niz fotografija na kojima se mogu videti rezultati, a dečak izgleda srećnije nego ikada.

- Bridger je velika inspiracija u ovim teškim vremenima. Njegova hrabrost zaslužuje svako priznanje - rekla je doktorka Banusali za "Daily Mail", koja je deo tima lekara koji leči dečaka.

Pošto je sestru napao pas, dečak se nije dvoumio i odmah je skočio da je zaštiti i da se obračuna sa besnim psom, koji ga je ozbiljno povredio.

Na pitanje zbog čega je to učinio, rekao je: "Mislio sam da, ako neko mora da umre, onda to trebam da budem ja."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati