Savremena žena

Direktno.rs

12. 05. 2022. 06:00 3

Zgodna baka otkriva tajnu mladolikog izgleda (FOTO)

Đina Stjuart (51), majka četvoro dece, baka i model iz Australije, veliku pažnju javnosti privlači zbog svog neverovatnog izgleda. Ona je otkrila i neke od svojih caka za izgled na kome bi joj pozavidele i duplo mlađe žene.

Đina kaže da se svakog jutra tušira ledenom vodom:

- To je odličan način da se ubrza metabolizam i poboljša izled kože i kose. Već godinama sam strastveni zagovornik i korisnik krioterapije (terapija ledom) i mogu da preporučim sve vrste, mada je veoma skupa.

Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svakog jutra, posle uobičajenog tuširanja - rekla je ona i pohvalila se titulom "najzgodnije bake na svetu", koju su joj dodelili njeni pratioci na mrežama.

- Istuširajte se najpre normalno, kako to inače radite, a potom i hladnom vodom oko 30 sekundi. Idealno bi bilo da se ledenom vodom tuširate ukupno dva minuta, za poptuni efekat - pojasnila je Đina.

Kako kaže, naučnici su pronašli dokaze da izlaganje hladnoći ubrzava metabolizam.

- Još jedna prednost izlaganja tela hladnoći je što smanjuje upale, otekline i bolove u mišićima. To je razlog iz kog mnogi sportisti upražnjavaju ledene kupke i druge vrste izlaganja hladnoći kao sredstvo za ubrzavanje oporavka posle fizičkih vežbi - kazala Đina.

Inače, Đina je svojevremeno bila u top 10 najzgodnijih žena u Australiji, na šta je, ističe, posebno ponosna. Na društvenoj mreži Instagram danas je prati više od 300.000 ljudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati