Savremena žena

Direktno.rs

18. 12. 2021. 07:01 2

Recept Kejt Mos: Botoks koji možete same da uradite

Pre nego da posegnete za skupim botoks tretmanima, isprobajte jednostavan trik kojim ćete uvek izgledati sveže, a nećete potrošićete apsolutno ništa. Reč je o sve popularnijem tretmanu hlađenja kože ledom.

Sve što vam treba je posuda sa hladnom vodom i nekoliko kockica leda koje ćete u nju staviti. Nakon što pripremite hladnu kupku, uronite lice unutra i držite ga unutra oko 30 sekundi. Ukoliko imate problem sa podočnjacima ili vam je lice natečeno, led će pomoći. Možete led koristiti ujutro, ali i kad god poželite.

Iako led može puno pomoći, voda može i isušiti kožu i tako joj oduzeti vlagu. Iz tog je razloga pametno nakon ovog tretmana lice namazati kremom koja će mu pružiti hidrataciju. Ovu prirodnu, a besplatnu metodu podmlađivanja brojne poznate dame praktikuju već godinama.

Jedna od njih je i poznata manekenka Kejt Mos. Naime, ona se svakoga jutra umije lednom vodom kojom postiže lifting efekt, smanjuje nadutost, pore i male bore, a uz to se i dobro razbudi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati