Savremena žena

Direktno.rs

07. 04. 2021. 12:45 3

Odbila da plati večeru suprugu: Svi je podržavaju

Većina parova ima dogovor kada je reč o novcu, bilo da samo jedna osoba plaća ili dele troškove. Jedna žena se ipak žestoko posvađala sa suprugom pošto je odbila da pokrije njegovu polovinu računa za večeru, ali kada je rekla razloge, svi na društvenim mrežama su bili na njenoj strani.

Par je u braku četiri meseca i prvo su želeli da podele sve finansije, ali plan im je propao jer je njen suprug želeo da bude nezavisan i ima svoj novac koji može da troši bez ograničenja i pravdanja. Zato novac drže odvojeno, ali podjednako pokrivaju račune i kućne troškove. Ali sve se raspalo kad su se posvađali oko večere u restoranu.

- Naručio je više hrane od mene i dve vrste deserta. Kada je došao red da platimo, zamolila sam konobara da nam donese dva odvojena računa, i to ga je iznenadilo. Pitao me je da li bih platila i njegov deo, ali sam ga samo podsetila da je njegova ideja bila da sve plaćamo odvojeno. Objasnila sam mu da to znače odvojene finansije - napisala je anonimna žena.

Njen muž je bio uznemiren jer je već potrošio sav novac pre nego što je došao u restoran, a zatim ju je nazvao sebičnom i zlom, pa je ona potom odlučila da plati svoj deo i ode kući. On se vratio dva sata kasnije i rekao da mu je prijatelj platio večeru.- Sada stalno vraća ovu svađu i govori mi da sam zla. Predložila sam mu da odemo na bračnu terapiju, a on me je samo pitao ko će to da plati. Želi da mu se izvinim, ali mislim da sam ispravno postupila - zaključila je.

Njena objava je brzo postala viralna i mnogi su stali na njenu stranu.

- Ona je platila račun i preuzela odgovornost za svoje postupke - napisala je jedna devojka, dok se druga složila: "Činjenica je da je on neodgovoran sa novcem, nije želeo da se menja i smatra da ima pravo da troši svoju platu bez pogovora, ali pored toga sada želi da troši i tuđu."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati