Savremena žena

Direktno.rs

25. 03. 2021. 10:21 0

Cimerka joj krade dečka, svi je brane: O čemu se radi? (VIDEO)

Pošto je isplanirala romantično veče za dvoje, koje je uništila njena cimerka, jedna dvojka na TikToku rešila je da ispriča priču o najgoroj večeri koja joj se desila.

- Prošlo veče pozvala sam dečka da dođe kod mene na večeru i film. Napravila sam nam lepu klopu i sve sam servirala na tanjire pošto smo hteli da gledamo film u dnevnoj sobi - objasnila je Nikol Burk.

- I onda je došla moja cimerka - rekla je devojka i dodala da generalno nije videla problem u tome da svo troje zajednog gledaju film. TikTokerka je potom nastavila da prepričava događaj: "Morala sam da ustanem po daljinski i da namestim film, a kada sam pošla nazad da sednem videla sam da mi je cimerka pojela sve iz tanjira!"

Iznervirana devojka je rekla kako ju je to izbacilo iz takta, ali kada je skrenula pogled sa praznog tanjira videla je cimerku kako sedi u krilu njenog dečka.

- Posle svega ovoga rešila sam da popričam sa njom u vezi ovog ponašanja - rekla je devojka pri kraju videa, koji je pogledalo skoro milion i po korisnika, dok je uzimala telefon i izlazila iz sobe u kojoj je snimala sve vreme. 

Mnoge je iznenadilo to što je držala upaljnu kameru dok je pričala sa "cimerkom" i što je skupila hrabrost da joj se suprotstavi - ali još veće iznenađenje je usledilo kada je sela na pod i snimila reakciju "devojke" koja joj je upropastila veče sa dečkom.Preko 7.000 korsnika je komentarisalo ispod videa kako nisu očekivali ovakav kraj, pa se zato ovakve izjave broje na stotine, "Do pre sekund sam kipila od besa, a sada se smejem samoj sebi", "Ja koja sam očekivala dramu i tuču", "Da li mogu da dobijem broj od cimerke".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati