Savremena žena

Direktno.rs

20. 03. 2021. 14:16 0

Poslao fotografiju tik posle porođaja supruge: Videlo se malo više

Znajući da je ovo jedan od najvažnijih trenutaka u njegovom životu, jedan ponosni novopečeni otac nije mogao da izdvoji par dodatnih sekundi i da pogleda tek nastalu fotografiju sa suprugom i bebom. Već ju je prvo poslao svoj rodbini pa tek onda video da se na njoj vidi jedan neprimeran detalj..

Pošto je ovo ipak jedan od najvažnijih trenutaka u vašem životu, sasvim je prirodno da želeti napravite uspomenu što pre. Sledeći logičan korak je da istu brže bolje pošaljete prijateljima i porodici. Međutim "horor" priča jedne mame možda vas motiviše da još jednom proverite sliku pre nego što pritisnete "pošalji".

Prošle nedelje, jedna mama otkrila je kako je njen suprug slučajno poslao fotografiju celoj porodici na kojoj se vide njeni "intimni delovi".

Mama troje dece, napisala je: "Sećam se kada je moj suprug poslao slike celoj porodici neposredno nakon što nam se sin rodio, ali nije isekao deo gde se vide moji intimni delovi."Potom je podelila fotografiju u video snimku koji je pogledalo preko 780.000 ljudi, na kojoj se vide suprug, novorođena beba i ona. Samo, fotografija u videu se razlikuje od one koju je njen muž poslao svima, jer je lepo isečena i "privatni delovi" su cenzurisani. Njen video inspirisao je mnoge mame da podele priče o sličnom iskustvu.

"Imala sam hitan carski rez i poslao je sliku moje ćerke koja bukvalno izlazi iz mene", "Slika bebe na vagi, a mene šiju u pozadini ..." "Slikali smo se otprilike četiri minuta posle porođaja, to mu je bila nova profilna na Fejsbuku", samo su neki od komentara žena koje su imale sličnu neprijatnost sa smotanim supružnicima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati