Savremena žena

Direktno.rs

05. 03. 2021. 14:51 0

Majka priznala: Ne podnosim najstariju ćerku

Javnost je šokirala izjava jedna majke troje dece da ne podnosi svoju najstariju ćerku jer joj se ne dopada njen karakter.

Neki psiholozi tvrde da, iako većina to neće nikad priznati, roditelji s više dece uvek imaju i ono jedno malo "draže" od drugih. Međutim, jedna mama se na roditeljskom portalu "Kidspot" anonimno požalila na suprotni problem.

Za razliku od ove činjenice, ona od svoje troje dece ima "najmanje omiljeno" - svoju najstariju ćerku, za koju otvoreno kaže da je "većinu vremena ni ne podnosi u svojoj blizini" i iako mlađi sin i ćerka, kako je napisala ova mama, nisu savršeni i često je izluđuju sa svojim ispadima, ona ih svejedno, kaže, obožava.  A obožavanje nije ni blizu onog što oseća prema najstarijem detetu, devetogodišnjoj ćerki Lili.

- Nemojte mešati činjenicu da mi Lili nije draga s tim da nemam ljubavi za nju. Ona je moje dete i ja je volim, da napravi bilo šta i dalje bih je volela, postoji razlika između "ljubavi" i "sviđanja" - objasnila je anonimna mama.Njoj se, kaže mama, ne sviđa Lilina ličnost, ko je ona i kako se ponaša, jer je "stalno namrštena, sebična i drska i da neprestano stvara dramu bez povoda".

- To radi u školi, kod kuće i na treningu, a onda odbija da prizna svoje greške ili da poradi na njima, čak i da shvati čime je nekog uznemirila - rekla je.

Lili ipak, uprkos ovom majčinom opisu njenog karaktera, ima puno prijatelja, a dobro se slaže s mlađim bratom i sestrom, ali kad naljuti mamu s njom ne razgovara i izbegava je.

Zato je već neko vreme za brigu o najstarijoj devojčici zadužen tata. On je vodi treninge, na dečje rođendane i zabave i svakodnevno joj pomaže s domaćim zadacima od čega je mama naprosto, kako sama kaže, a prenosi Mirror, odustala u nadi da će se "Lili u budućnosti promeniti".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati