Savremena žena

Direktno.rs

24. 02. 2021. 18:32 0

Muža zavodi polovnim vešom: Štedi do te mere (FOTO)

Američki rijalitiji u kojima se prikazuju ekstremna ponašanja uvek privlače veliku publiku, ali ovog puta je epizoda koja se bavi škrticama šokirala gledaoce. U centru pažnje je žena Epl, a njena "super-moć" je ta što muža zavodi polovnim seksi vešom. 

Dok druge žene troše puno novca na ulepšavanje: od depilacija, sređivanje intimne zone, šminke, frizure i atraktivnog donjeg rublja, Epl nije u tom fazonu. Ne želi da troši mnogo para. U ovoj epizodi Epl je pokazala svoju rutinu za zavođenje i uspela da zgorozi mnoge. 

- Žena troši gomilu novca kako bi izgledale lepo svojim muževima. Ja to mogu da uradim još bolje, za mnogo manje para - kaže jer smatra da je kupovina skupocenog i kvalitetnog seksi veša bacanje para, a ona je pronašla daleko ekonomičnije rešenje.

Naime, ona obilazi radnje polovne robe i tu nalazi seksi veš.

Uzima jedne tange, miriše ih i pita se koliko je njih nosilo ovo parče tkanine pre nje, ali nastavlja sa isprobavanjem. 

Priznala je da se, neretko dešava i da odabere komade koji nisu dobro oprani, pa se na materijalu nađu svakakve tečnosti. Tange i čipkasti kombinezoni su joj omiljeni, a i njen muž ih obožava. Mnogi bi rekli da se njen način kupovine seksi veša poprilično suprotan zdravom razumu i zdravstvenim standardima, ali ona ne deli to mišljenje. 

- Većina žena za ovakve prilike troši na stotine dolara. Ja sam potrošila samo 100 dolara za potpunu transformaciju - kaže škrtica sa ponosom.

Njena transformacija se nastavlja u kozmetičkom salonu gde donosi sopstveni vosak i očekuje da joj kozmetičarke naplate samo rad.

Ni u frizerskom salonu nije ništa bolje. Donosi svoje ekstenizije koje su lošeg kvaliteta i posle ubeđivanja sa frizerkom uspeva da "izboksuje" cenu samo za ruke. Međutim, ispostavlja se da ona nema dovoljno ekstenzija za celu glavu, pa dolazi na ideju da pokupi ošišanu kosu sa poda i da od toga napravi dodatnu nadogradnju, ali je frizerka odbija. 

Poslednje na listi za transformaciju je šminka. Epl i tu maksimalno štedi i kupuje samo ono što mora. Za ostalo su tu besplatni uzorci. - Ona je dobra devojka, stalno dolazi ovde po besplatne uzorke, ali bilo bi lepo kada bi i kupila nešto - rekao je prodavac u radnji, ali je ona nekako uspela da se izbori za nekoliko besplatnih proizvoda. Na svoju žalost, morala je da kupi rumenilo. 

Na kraju odlazi zadovoljna i jedva čeka da ode kući da bi je muž video. Nada se da će mu se sve dopasti. 

Ono što je privuklo najviše komentara je njena kupovina polovnog veša. Jedni kažu da je sigurno bila siromašna i da je zato štedljiva i sa sirotinjskim navikama, dok drugi kažu da se crta mora podvući negde kada je štednja u pitanju.

Bilo je i onih koji su komentarisali da je mnogo aljkava i prljava i da ih čudi kako se muž nije razveo od nje. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati