Savremena žena

Direktno.rs

26. 11. 2020. 06:00 1

Pripremila mužu zasedu i poklon: Sve joj propalo (VIDEO)

TikTok influenserka Beka Eker je uspela, za samo dva minuta, da demonstrira kako njen muž, kao i mnogi drugi, nemaju naviku da rasklone za sobom, pa čak ni da podignu parče papira pored kante za đubre.

- Videla sam trend na Internetu gde žene ostavljaju komadiće papira po kući, kako bi videle da li će njihovi muževi ili deca da pokupe to smeće. Ja sam na poleđini papirića napisala "doneti ženi za besplatnu masažu", hajde da vidimo da li će moj muž pokupiti papirić.

Kako bi ga što brže našao Beka je ostavila komad papira odmah pored kante za smeće. Nadalje u videu možemo uživati u Bekinom besu pošto prolaze dani kako papirić stoji pored kante, netaknut.

- Danas je dan drugi kako papirić stoji pored kante, moram da usisam pa ću ga za sada samo skloniti i vratiti kada završim.- Danas je dan tri i izgleda da je papirić dobio druga. Smeće se samo gomila..Šestog dana Beka je rešila da na papirić dopiše datum kako bi "besplatna masaža" imala rok trajanja

- Danas je sedmi dan. Ostalo je još tri sata do isteka roka na papiriću - kako bi olakšala mužu da ga nađe Beka ga je pomerila na sred hodnika, ali čak i sa dodatnom željom da on uspe da dobije masažu, njen muž je kulturno prošao pored hartije.

- Sada je tačno podne. Prošlo je tačno nedelju dana kako ovo parče papira stoji na podu - kaže Beka u videu i dodaje papir mužu koji ga sa nevericom uzima u ruke.

- Nema šanse da je bilo na podu nedelju dana - rekao je njen muž nekoliko puta.

Prvi video je pogledalo preko dva miliona korisnika, a mnogi TikTokeri su ostavljali komentare poput: "Razvod odmah", "Tipično muško" i "Dođe mi da ga gađam papirićem", međutim bilo je i mnogo onih kojima je ovo bilo slatko i duhovito pa su ostavljali komentare poput: "I moj muž je ovakav", i "Ovo moram da probam".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati