Savremena žena

17. 09. 2020. 06:47 0

NOSITE SAKO To je sve što treba za izgled kao s piste

Ako neko zna da nosi sako, onda je to Kaja Gerber. Jedno od najtraženijih lica modne industrije svoj modni stil bazira na jednostavnim komadima odeće koje gotovo uvek upari s modelom sakoa - kariranim, onim od somota ili klasičnim.

Supermodel i ćerka Sindi Kraford za dnevna izdanja često potraži inspiraciju u prošlim modnim dekadama, devedesetim i retro sedamdesetim.

Njen izbor sakoa često je "boxy" model karakterističan za godine prošlog veka kada je naglasak stavljan na široka ramena, a obožava i "oversized" krojeve i komade koje prizivaju vibracije iz prošlosti, poput Celine kratkog sakoa od tvida ili kožne torbice na preklop, piše Gloria Glam.

U nekoliko navrata pokazala nam je da je spoj blejzera i farmerica kombinacija sa kojom se ne možemo pogrešiti. Kaja nosi nekoliko modela ove sezone popularnog modela džinsa iz devedesetih godina, s dugim i ravnim nogavicama koje trenutno nose svi supermodeli nove generacije.

Krop top, pamučna bijela majica ili majica s printom najčešće se nađu kao podloga za sako. Elegantnija varijanta je ona s crnom rolkom i Alexander Wang sakoom u tamnoplavoj boji.

Inače, čini se da je Alexander Wang sako s podebljanom postavom njena omiljena opcija jer isti model ima u nekoliko boja. Nosi ga od jutra do mraka, pa čak i onaj od pliša kao deo večernje kombinacije uz mini haljinu.

U vrlo sličnom izdanju, sa sakoom crne boje i s cipelama u špic pojavila se na drugom događaju.

Kaja koja je već nosila modne revije za neke od najvećih modnih kuća, od Chanela, Celinea, Chloe, pa do kuće Fendi i Saint Laurenta koji joj je posvetio i model torbice, ultimativna je inspiracija za jesenji izgled.

Za izgled poput supermodela nije potrebno puno, obezbedite par udobnih i trendi farmerica i barem jedan model sakoa koji će se uklopiti u svako vaše izdanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati