Savremena žena

23. 07. 2020. 10:02 0

Stigle nove frizure za "dole": Brazilka je aut!

Ako ste odlučili da sredite intimnu zonu, pravo je vreme za to jer su se pojavili novi trendovi ...

Verovatno ste čuli za brazilsko i holivudsko uklanjanje dlačica, a da li su vam poznate depilacije “Prljavi Martini“, “Prosek“, “Alkoholno piće“ i “Krigla “.

Drage dame, upravo je to ovo u modi ovog leta!

Ako pratite trendove, oprostićete se od standardnog brazilskog ili prirodnog izgleda i izabraćete jedan od sledećih stilova. Bez brige, ima nešto za svačiji ukus.

Mišela Pak, terapeutkinja i voditeljka kompanije “Strip”, otkrila je za “The Sun” da su najveći trendovi u stilizovanju intimne zone zapravo u obliku omiljenog letnjeg pića.

“Prljavi Martini”Ova “frizura” je slična brazilskoj jer ima mali trougaoni oblik na stidnoj koski. Za ovu proceduru voskom se uklanjaju sve dlake sa strane i odozgo, ali umesto da se skidaju u celosti, ostavljaju se neke na srediti kako bi se dobio oblik trougla koji podseća na oblik čaše za martini.

“Alkoholno piće”Ako želite da zadržite sitne dlačice u svom intimnom području, ovaj stil depilacije može biti idealan za vas.

- Ovo je vrsta depilacije kod koje je na stidnoj kosti ostavljen mali vertikalni pravougaonik. Izvrsno je za žene koje žele uredan izgled, a muškarci ih takođe vole jer izgleda kao čaša za žestoko piće - objasnila je Mišel.

“Prosek”Ova “frizura” je slična martiniju, odnosno podseća na oblik čaše, samo ona za šampanjac. Mišel objašnjava da je kod ove depilacije ostavlja veoma tanka traka koja podseća na držač za čašu prislonjenu uz usne, a zatim malo deblji sloj na prednjoj strani koji podseća na čašu.

- Ovo je savršena frizura za žene koje vole novine i imaju smisao za humor.

“Krigla”Nedavno je Vog pisao da se “žbun vratio u modu“, a ovo je savršen izbor za sve one koji više vole prirodniji, potpuniji izgled intimnog područja.

- Dlačice su raspoređene na sve strane da bi se dobio ravan finiš i uredan vrh. A bola praktično pa i nema - opisala je Pak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati