Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Daily Mail ]

24. 03. 2020. 14:52 0

"Mrzela sam sebe i pila po ceo dan"

Krisi Tejgen je nedavno počela otvorena da priča o svom "monotonom životu" kroz koji je prolazila za vreme postporođajne depresije. 

Model “Sports Illustrated”, koja je mama trogodišnje ćerke, dvogodišnjeg dečaka i supruga poznatog pevača Džona Ledženda, u početku nije bila ubeđena da je imala poremećaj raspoloženja nakon ćerkinog rođenja, jer se njena osećanja nisu poklapala sa opisima. Ali, putem informisanja i iskustva drugih žena, shvatila je da je imala sličan problem...

- To se dogodilo tri meseca nakon što sam rodila Lunu - rekla je za britanski časopis “Glamour” i dodala:

- Ovo je bilo jako tužno iskustvo. Nije bilo uspona. Bio je to monoton život, tih nekoliko meseci. Čujete ove grozne priče da ljudi svoje dete ne vide kao svoje, ili žele da im naude, a ja se nikad nisam osećala tako. Zbog toga nisam otišla kod stručnjaka da vidim šta nije u redu, ja nisam mrzela svoje dete, ja sam mrzela sebe.

- Ne znam zašto to nisam razumela, jer je to bilo očigledno toliko očigledno svi oko mene su to videli! Džon je bio sa mnom kad mi je lekar dao dijagnozu. Nisam znala da se ovo može dogoditi nekome poput meni, ja imam sve što mogu da poželim. Imam dadilje i moju mamu koja živi sa nama.Krisi se prisećala kako je zbog ovoga postala "vrlo introvertna" i kako je izgubila dosta na kilaži.

- Postala sam vrlo introvertna. Imala sam paralizujuću anksioznost zbog izlaska.

U ovom periodu je otkrila da je imala potencijalnu opasnost da postane hronični alkoholičar. Ona je rekla: "Toliko sam pila. Mislim da sam i zato smršala toliko, jer sam se napajala vinom i ja sam takva osoba koja treba da ima energiju, moram da se krećem, moram da imam haos."Kada su je pitali kako je podnela drugi porođaj, rekla je: 'Bilo je mnogo lakše samo zato što smo znali na šta da obratimo pažnju i kako da sprečimo da se “monotonija” ponovo ne dogodi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati