Putovanja

Direktno.rs

16. 09. 2020. 16:21 0

Luksuzni hotelijeri lansirali paket "rada iz hotela"

Širom Amerike rokovi za rad na daljinu i dalje se produžuju ​​i mnoge kompanije podstiču rad od kuće barem do kraja 2020. godine. U Los Anđelesu su zbog toga brojni hoteli ponudili sobe za "dnevni" najam.

Neki zaposleni počeli su da traže alternativne radne prostore kako bi se pomerili iz kućne kancelarije, želeći da se privremeno odvoje od ukućana ili promene okruženje.

1. Hotel Viceroy Santa Monica

Ponuda "rad iz hotela" je novost koju ovaj hotel ima u ponudi. Gosti se mogu prijaviti u 12 sati i imaju ceo dan dan da uživaju u prostoru, rade i opuštaju se za 600 dolara. Ako ne žele da prespavaju, mogu da se odjave u 17 sati, a cena će biti smanjena za 20 odsto.
Ponuda uključuje bračni krevet i kauč na razvlačenje, kao i prostrani dnevni boravak s aparatom za kafu. Uključen je i basplatan parking, kao i prostran poslovni sto sa velikim monitorom i besplatnim WiFi-om kao i konzolom za video igre (kada vam treba radna pauza) i štampač.

2. Hotel Hollywood Roosevelt, Hollywood

Ponuda ovog hotela uključuje besplatan dnevni parking za jedno vozilo, besplatan brzi WiFi, čaj i kafu, pristup bazenu i pristup hotelskoj teretani. Svi zainteresirani za rad iz ovog hotela mogu da se prijave u hotel u 9 sati i ostati do 20 časova, od ponedeljka do četvrtka, uz mogućnost noćenja za dodatnih 50 dolara.

Cene za ovu ponudu kreću se od 159 dolara, a posetioci mogu iz hotelske kancelarije da pobegnu u vrt Cabana ili terasu Cabana s pogledom na bazen.

3. Hotel InterContinental u centru Los Anđelesa

S cenama od 219 dolara ponuda uključuje korišćenje sobe od 9 do 17 sati, neograničen bežični pristup internetu bilo gde u zgradi, kancelarijski materijal, kafu i čaj u sobi.

Uključuje i besplatan doručak i ručak u hotelskom kafiću kao i jedinstvenu dnevnu cenu parkiranja od 10 dolara. Za dodatnih 50 dolara gosti mogu da produže boravak preko noći, prenosi Insider.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati