Ljubav

Direktno.rs

23. 10. 2021. 15:35 1

Uhvatila dečka u prevari, pomogla joj njegova majka (VIDEO)

Devojka po imenu Loren Šarf na Tiktoku je ispričala kako je saznala da je dečko vara zahvaljujući njegovoj mami. Naime, ona je dugo sumnjala, ali nije uspela da ga uhvati na delu - dok mama nije izbrbljala nešto nezgodno. Nakon nedelja poricanja muškarac je tako najzad uhvaćen u prevari, a Loren je sada čak i drugarica sa ljubavnicom.

Loren je na početku svoje ispovesti objasnila kako je njen dečko, s kojim je bila četiri meseca u vezi, bio vrlo otvoren o svojoj prošlosti. Ispričao joj je da je bio neveran u prethodnim vezama, ali je rekao da se promenio. Čak joj je pomenuo izvesnu Mišel, koja mu je bila “kombinacija”. Rekla je da njen dečko imao mnogo drugarica, uključujući devojku koja se zove Didžej iz njenog rodnog grada.

“Sve je išlo dobro. Jasno smo ozvaničili vezu na društvenim mrežama, kada sam dobila poruku od Mišel”, govori Loren.

Mišel ju je upozorila da joj je dečko serijski varalica, ali je to shvatila sa rezervom misleći da je Mišel ljubomorna. Mišel joj je rekla još nešto, da je sve bivše devojke prevario sa ženom po imenu Didžej.

“Bio je transparentan u vezi sa Mišel, ali mi je rekao da je njegov odnos sa Didžej platonski. Zato sam uradila nešto na šta nisam ponosna, ulogovala sam se na njegov Instagram”, nastavlja.

Tamo je pronašla poruke između njega i Didžej, a on je svojoj “drugarici” rekao da želi da “vodi ljubav s njom celu noć”. Suočila se sa dečkom, ne pominjući da je videla Instagram, a on ju je opet uverio da je Didžej samo prijateljica.

“Sledeće subote mi je rekao da je razgovarao sa Didžej i da mu je rekla da zna da se viđa sa nekim i da joj je jako drago”, nastavlja.

Nakon što je odlučila da mu veruje, sledeći dan se sve razotkrilo kad je nazvao svoju majku.

“Zvao je mamu da joj poželi srećan Dan majki, a jačina tona njegovog telefona bila je VRLO glasna, i čula sam kako mama kaže ‘pa Didžej dolazi ove nedelje u grad’. I onda sam ga gledala kako izbezumljeno pritiska dugme za smanjivanje jačine zvuka”, rekla je.

Devojka kaže da je tada pokušao da je napravi ludom, ali je objasnila da je videla njegove Instagram poruke, na šta je odgovorio “koje”. I to je bio kraj.

Ona je zatim kontaktirala “drugaricu” Didžej, a ispostavilo se da ni ona ništa nije znala o njoj. Zbližile su se u mržnji prema nevernom dečku.

“Pošto sam otišla kući u rodni grad, našle smo se na kafi i otišle ​​na čas joge, bilo je zaista zabavno - i dalje smo u kontaktu do dan danas”, rekla je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati