Ljubav

Direktno.rs

06. 06. 2021. 17:23 3

Ovo su prednosti "singl" života

Obrasci ljubavnih odnosa u savremenom dobu su se promenili i sada devojke više ne čekaju svog princa na belom konju, a muškarci više nisu spremni na kompromis. Zbog toga se ljudi sve više odlučuju da ostanu sami, jer se tako osećaju bolje, a imaju čitav spisak "tajnih moći" kojih često ni sami nisu svesni.

Osobe bez partnera se oslanjaju samo na sebe i naučili su da sami rešavaju svoje probleme. Oni imaju jači osećaj identiteta, manje doživljavaju negativne emocije i srećniji su. Osim toga, otvoreniji su i nisu vezani za jedno mesto.

Pokazuju viši nivo kreativnosti i imaju vremena da se fokusiraju na svoj rast. Naučili su da vole sebe. Neki ljudi, nakon što su ostali sami, našli su idealno vreme da se konačno zaljube u sebe. To čini da se osećaju srećnije u sopstvenoj koži i imaju dovoljno snage da rade na sebi i pokušaju da postanu osoba kakva žele da budu. 

Uspešni su u karijeri jer imaju više vremena i energije da se fokusiraju na izgradnju poslovnih aspekata. Zbog toga je vrlo verovatno da će uvek raditi posao koji vole, a ne koji moraju.Zdraviji su, a studije  pokazuju da osobe koje su same češće vežbaju u poređenju s osobama u braku. Neki psiholozi sugerišu da su žene koje nisu udate zdravije, a dokaz za to je podatak da retko posećuju lekare i uzimaju manje slobodnih dana.

Imaju širok krug prijatelja, jer s više napora ulažu kako bi ostvarili i održali prijateljske veze. Oni su pažljiviji i lakše održavaju dugoročne odnose s ljudima u životu. Takve osobe više vole da provode vreme sa svojom porodicom i ostvaruju bolji odnos s braćom i sestrama.

Znaju šta žele i veruju u sebe jer se ne plaše da budu sami i ne žure da uplove u vezu tek tako. Oni znaju šta zaslužuju i nisu spremni da pristanu na manje od onog što žele. Izbegavaju toksične odnose koji će im u živote uneti samo anksioznost i stres. Imaju visoke standarde i spremni su da čekaju pravu osobu,

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati