Ljubav

Direktno.rs

05. 03. 2021. 11:03 1

Greškom napravio grupu za ćaskanje sa 60 devojaka

Nakon što je video podeljen na TikTok-u, ubrzo je prikupio više od milion pregleda, a mnoge je nasmejala prikazana greška mladića.

Mnogi su uspeli da pronađu ljubav svog života na mreži, kontaktirajući istovremeno nekoliko potencijalnih partnera, i tada bi imali sreće sa jednim.

Jedan čovek, po imenu Isak, pokušao je da uradi isto, ali je napravio veliku grešku. Naime, da "ne bi gubio vreme" i ne bi slao svoje seksi selfije jedanoj po jedanoj devojci, slučajno je napravio grupu za ćaskanje sa čak 60 devojaka.

Jedna od njih, Alaina, podelila je ovo iskustvo na TikTok-u, gde je rekla da su žene u grupi ubrzo shvatile da je Isak razgovarao sa svima istovremeno.

Izvinio se svim devojkama, dodajući da će sada "preispitati neke svoje životne odluke", ali na sreću devojke nisu bile uvređene - štaviše, Alaina je rekla da su se neke čak i sprijateljile kada su se bolje upoznale.

- Poštovane, žao mi je. Otišao sam na večernji trening i pala mi je ova ideja na pamet. Hteo sam svima, pojedinačno, da pošaljem istu fotografiju ali umesto toga napravio sam ovu grupu. Ovo je zaista sramotno i žao mi je onih koje sam povredio. Učiću na svojim greškama i preispitaću neke svoje životne odluke. A uskoro ću organizovati onlajn žurku " vređaj Isaka" na koju ste sve pozvane - napisao im je mladić u grupnoj prepisci.Nakon što je Alaina podelila video na TikTok-u, brzo je prikupila više od milion pregleda, a mnoge je nasmejala greška ovog smotanog mladića.

- Zašto zvuči kao da ga je mama naterala da pošalje ovo izvinjenje? - našalio se jedan korisnik, dok se drugi pitao "Kako je uspeo da nađe sve ove devojke?"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati