Ljubav

Direktno.rs

05. 03. 2021. 13:53 1

Šta bi muškarci menjali kod žena, a šta žene kod muškaraca

Svaki šesti ispitanik je odgovorio da ništa ne bi menjao na partnerki ili partneru.

Ono što muškarci žele da promene kod žena, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje, puno je klišea. Međutim, nije mnogo drugačije ni ako se gleda iz ženskog ugla.

- Kad biste mogli da promenite tri stvar na svojoj partnerki, šta biste promenili - glasilo je pitanje, a među odgovorima se nisu našli ni češći razgovori, ni odlasci u pozorišta već - više seksa. Libido je iznenađujuće na prvom mestu stvari koje bi muškarci rado promenili na ženama - gotovo 31 odsto muškaraca dalo je taj odgovor.

Zatim sledi želja da im partnerke manje prigovaraju i gunđaju sa 26 odsto, da su urednije 19 odsto, a zatim i da ne postanu tako brzo emotivne 19 odsto.

Mnoge su ovi rezultati naveli da izvedu zaključak, a potom se i pobune protiv činjenice da muškarci zapravo od žena žele da naprave "njihove seks robote koji usput spremaju i čiste".

A šta žele žene?

Ruku na srce: ni odgovori žena nesu bili ništa manje stereotipni, ali jesu daleko humaniji i izvodljiviji. One žele češće razgovore o emocijama 24 odsto, takođe više urednosti 23 odsto, da njihovi partneri više razgovaraju 20 odsto, a 17 odsto žena želi manje lenosti i više aktivnosti od svog partnera, pišu "Vjesti".

Odgovor svakog šestog ispitanika je bio: "Ništa ne bi promenio na partnerki ili partneru".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati