Ljubav

Direktno.rs

26. 02. 2021. 06:00 0

Tri greške koje žene često prave na početku veze

Na početku ljubavne veze žene često zna da uhvati panika jer nisu sigurne da li se zaista sviđaju muškarcu ili mu je samo do zabave.

U takvom stanju, dame, vrlo je lako napravite pogrešne korake, a stručnjaci za veze ističu da mnoge žene prave slične greške. Dobra vest je da konačno možete da prestanete da ih pravite, ali ih najpre morate uočiti.

Toplo - hladno

Igrica zvana "toplo-hladno" na početku gotovo je uobičajena stvar. Uz pomoć nje muškarci i žene pokušavaju da otkriju koliko je kome stalo, imate li određene granice i kakvi ste zapravo. Neretka je situacija da vam se, na primer, muškarac javlja svaki dan, a onda zaćuti na nedelju dana, čak i više. Većinu žena tada uhvati panika, ne razumeju šta se događa i, u silnoj želji da ga zadrže počinju da "napadaju" na svim komunikacijskim frontovima, piše "Glossy".

To je greška. Rešenje je: posvetite se svom životu, uživajte u sebi i stvarima koje vas vesele. A kad se on javi, na vama je da odaberete na koji način ćete komunicirati. Ako se ne javi - nije ni trebao da se javi.
Neka on osvaja vas

Nema ništa sporno u tome da žena danas napravi prvi korak. Ali ako nemate dovoljno samopouzdanja, teško da će vam prvi korak biti uspešan.

Ne šaljite mu deset SMS poruka dnevno, ne zovite ga prve, ne šaljite mu stalno elektronsku poštu, ne pojavljujte se redovno na mestima koja on posećuje, ne predlažite susrete... Neka on osvaja vas i neka se potrudi, a vi se prisetite da ste žena vredna pažnje. Ako to još niste naučile, nemojte se ni upuštati u vezu. 

Imajte svoje "ja"

Neke žene se u blizini željenog muškarca spontano pretvaraju u njegovu kopiju. Poslušno klimaju glavom, slažu se sa svime što on kaže i nemaju svoj stav ni o čemu. Takvo ponašanje nije nimalo seksi. Ako on nešto govori, a vi se ne slažete s tim i imate argumente, nema potrebe da ćutite. Nemojte da se plašiti da će on odustati od vas ako imate drukčije mislite.

Uostalom, ako je to povod za raskid, onda vam on ni ne treba, kao ni veza s njim jer očigledno nećete imati budućnost. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati