Ljubav

L. J.

24. 04. 2020. 10:41 0

PUKLA veridba zbog korone: "Oterala me na ulicu"

Jedan momak se našao u teškoj situaciji kad su uvedene vanredne mere i rad od kuće gde god je to moguće. Naime, to sve za njega je prouzrokovalo stambeni problem i raskid veridbe. "Druže, zahvali se koroni", savetuje ga jači pol.

Evo šta on kaže:

- Mojoj verenici su u ovom karantinu dali da radi od kuće, dok ja i dalje idem na posao. Sve je bilo u redu dok mi nije rekla da ja nju ugrožavam i da bi najbolje bilo da se odselim negde dok se ovo ne završi jer mogu da je zarazim. Rekao sam joj da i ja rizikujem zarazu, nije ni meni drago što moram na posao, a nije kao da imam mogućnosti da se sada selim i tražim novi stan (kod roditelja neću jer su stari i hronični bolesnici), na šta mi je samo rekla da se snađem. Toliko o onome "i u dobru i u zlu, i u zdravlju i u bolesti". Za sad živim kod druga i čim ovo prođe tražiću novi stan, a ona može da nastavi da živi sama, da je niko ne ugrožava. Razočaran sam i ne pada mi na pamet da ulazim u brak s osobom koja me u ovakvoj situaciji tera na ulicu misleći samo na svoju zadnjicu.

Momak je situaciju u kojoj se našao prepričao na anonimnom sajtu Ispovesti.com.

Komentari na njegov post su različiti.

"Mislim da ovde ima još toga da se kaže. Možda momak ne drži do higijene ili ne pere ruke dovoljno u ovom periodu? Moguće da je dala ultimatum i rekla ako nećeš da brineš o tome, možes da se odseliš, umesto mene da ugrožavaš. Ne znamo šta se desilo, ali primetila sam da ih dosta izvrne priču kako bi pobrali simpatije i sebe napravili žrtvom", glasi jedan među prvima.

"Glupost. I ja radim od kuće uz put čuvam i dvoje dece od kojih je jedno beba. Muž ide svaki dan u firmu ..... Sad treba da ga ostavimo da nas ne zarazi...;)? Nije ona za tebe tako ce ti otići kad ti najviše u životu bude trebala... nije ti neka podrška. Sa takvom devojkom samo neka joj je daleka kuća!", smatra žena.

Međutim, postoje i ovakva iskustva.

"Moja devojka je kao mala imala astmu i plaši da ako je ovo zakači da može da ima teži oblik, što je i razumno.. Pošto oboje radimo od kuće sada, ja sam taj koji ide u prodavnicu i ja se krećem za sve sto treba. Zbog toga smo se dogovorili da dok se ne smiri situacija da spavamo odvojeno, da ja koristim svoje posuđe i da se u stanu držimo na razdaljini. Normalno funkcionišemo, samo što eto ne mogu da je zagrlim i poljubim ali bolje to mesec dana nego daleko bilo da završi u bolnici".

Tu su i "bratski" saveti":

"Na tvom mestu ja bih se svaki dan zahvaljivao koroni. Virus te spasio da (ne do Bog) čitav život provedeš sa takvom osobom", "Drug, zahvali se koroni".

A jedna devojka je napisala da bi svog dečka prihvatila "taman i da ima virus".

Šta vi mislite o ovoj situaciji pišite nam u komentarima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati