Horoskop

Direktno.rs

13. 01. 2022. 19:31 0

11 jakih ljubavnih kombinacija: Lav i Strelac pršte

Veza Škorpije i Raka je prožeta snažnim emocijama i strašću. Devica i Bik se godinama jako vezuju, pa se razumeju čak i kada ne izgovore nijednu reč.

1. Ovan i Vodolija

Njihova veza je prepuna avanture, vole dinamičan i zanimljiv način života. Oboje imaju izražen avanturistički duh pa njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv. Uvek su raspoloženi za akciju i vrlo otvoreni da isprobaju sve i svašta. Veza ova dva znaka često je jaka. Oni vole i žele da budu zajedno, ali imaju razumevanja i kad jedna strana želi da uradi nešto sama - upravo zato ova kombinacija u ljubavi dugo traje.

2. Bik i Rak

U ovoj vezi partneri dobro razumeju jedno drugo. Ova dva znaka mogu snažno da se povežu, i telesno i emocionalno i duhovno. Veza Bika i Raka s vremenom postaje sve snažnija.

3. Rak i Ribe

Radi se o dva vodena znaka kojima je kosmička povezanost izraženija nego kod drugih znakova. Oni su u stanju kao par fantastično da se snađu u svakakvim situacijama. Kroz godine u vezi se jako dobro upoznaju i ponosni su na to. Osim toga, kao par su vrlo zabavni pa mnogi priželjkuju da se nađu u njihovom društvu, prenosi Atma.

4. Lav i Strelac

Ovo su dva vrlo strastvena znaka pa je i njihov odnos takav. Oboje vole da uživaju u ljubavi i životu punom parom. Međusobno se podupiru i jedno drugom služe kao inspiracija za rast i boljitak. Osom toga, spremni su da odvoje vreme kako bi pomogli dragim ljudima.

5. Devica i Bik

Devica i Bik se neverovatno dobro slažu i prilagođavaju jedno drugome. Oboje su zemljani znakovi, pošteni, iskreni i ozbiljni. Vole da žive mirno i ležerno. Kroz godine se snažno povežu i razemiju čak i kad niko ništa ne govori.

6. Vaga i Blizanci

Ova dva znaka komuniciraju međusobno na sve moguće načine, ne samo verbalno, a temelj njihove veze leži na jakoj intelektualnoj povezanosti. Osim toga, skloni su duhovnim stvarima što katkad njihovu ljubav odvodi na neku višu dimenziju. Kao partneri poštuju jedno drugo, uživaju zajedno u skladnom i mirnom životu, a pritom se rado druže s drugim ljudima.

7. Škorpija i Rak

Veza ova dva znaka uglavnom je prožeta snažnim emocijama i strašću. Kad se jednom među njima rasplamsa ljubav, ostaju dugo zajedno, verni su jedno drugome i brižni. Imaju slične moralne vrednosti što je još jedan veliki plus u njihovoj vezi.

8. Strelac i Ovan

U ovoj kombinaciji seradi o vezi koja je prožeta intenzivnom strašću. Povezuje ih jaka energija iz koje se gradi čvrst odnos. I Ovan i Strelac imaju pomalo divlji karakter i prepuni su entuzijazma pa ljudi vole da budu u njihovom društvu, a njima to odgovara.

9. Jarac i Bik
Ovi znakovi se snažno privlače, poput magneta i komada metala. Astrolozi ovu kombinaciju često nazivaju "pravim primerom srodnih duša". Njihova veza je jaka, dugotrajna, prožeta divljenjem i poštovanjem. Oboje sanjare o beskrajnoj ljubavi i teže tome.

10. Vodolija i Blizanci

Ovde se radi o pripadnicima horoskopa koji su se u stanju da se duboko psihološki povežu u ljubavnoj vezi. Oni kao da telepatski komuniciraju jedno s drugim, kao da jedno drugom čitaju misli i znaju šta je to što drugoj strana treba. Njihov odnos drugima može da deluje pomalo mistično.

11. Ribe i Škorpija

U ovoj kombinaciji radi se o izuzetno intuitivnom ljubavnom paru snažno povezanom na intelektualnom nivou. Oni žele da maksimalno upoznaju dušu svojeg partnera. Osim toga, vrlo su romantični, strastveni i jako se međusobno poštuju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati