Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Bustle/Zenskimagazin ]

15. 04. 2021. 19:58 0

Oni su prave duše: Najbrižniji znaci u horoskopu

Ona nam može otkriti našu snagu, slabosti i vrline. Može vam omogućiti da malo bolje shvatite sebe i svoje ponašanje, kao i ljude oko vas. Da li nam može otkriti koji to znaci spadaju u katergoriju najbrižnijih?

Zapravo, može. Postoje mnogi astrološki pokazatelji koji mogu ukazati na to da neko ima toplo i dobro srce. Korisno mesto za "gledanje" je Mesečev znak u astrologiji. Mesec je taj koji na sebe preuzima odlike poput brige, nege i seosećanja za druge. To bi značilo da znaci koji imaju dobro pozicioniran Mesec u svojoj karti rođenja nose u sebi brižna osećanja.

RAK

Rak je znak kojim vlada Mesec, što bi značilo da je on s razlogom prvi na našoj listi jer predstavlja najbrižniji znak od svih. Rakovi važe za najosećajnije i najrazumnije znake u Zodijaku, kada su problemi drugih u pitanju. Ovaj vodeni znak se ističe po svojoj velikoj dozi empatije koju gaji prema dragim ljudima oko sebe. Rak se uvek brine za to da se drugi oko njega osećaju sigurno i bezbedno. Takođe posebno je osetljiv po pitanju pristupa nečijim osećanjima.DEVICA

Device ne nose sa sobom etiketu "ljupkosti" ali su kao jedan od zemaljskih znakova i više nego orijantisane na to da brinu o ljudima do kojih im je stalo. Devica je vrlo praktična i uvek će pronaći dobar način da se pobirne za osobu koja je u problemu i koja od nje traži pomoć. Takođe osim za svoje najbliže Devica je spremna i za ljude koje gotovo i da ne poznaje da uradi mnogo toga pozitivnog. Devica je ta kojom vlada Merkur, i kao takva ona važi za vrlo pažljivu osobu koja nikad ni nesvesno neće povrediti nekog a kamoli svesno.

VAGA

Vaga je u društvu poznata kao neko ko čuva red i mir. Kao istinski diplomata i pregovarač, Vaga će se uvek pobrinuti da svaka strana kaže sta misli, i na kraju bude zadovoljna ishodom. Budući da je predstavljena simbolom - Vage - ona je posvećena pitanjima pravde, što znači da će se uvek truditi da pravda bude zadovoljena. Po prirodi vrlo ljubazna i puna razumevanja, Vaga je osoba kojoj možete slobodno da otvorite i srce i dušu, bez straha da će vas u bilo kom pogledu osuditi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati