Horoskop

Direktno.rs

05. 04. 2021. 19:39 0

Venera u Biku: Ljubav za tri znaka

Planeta ljubavi, Venera, izlazi iz vatrenog Ovna 14. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gde će se zadržati do 9. maja.

Naša potreba za avanturom i lakim flertom, potpuno će "izaći iz mode" od 14. aprila, jer Venera u Biku voli sigurnost, stabilnost i uživanje u svakodnevnim aktivnostima. Iz brzog tempa, ulazimo u veću emotivnost, kada će nam biti važno da odnos koji imamo bude što stabilniji.

Venera u Biku voli da uživa u hrani i generalno je hedonistički raspoložena, a drečave boje koje je zagovarala ona iz Ovna, zameniće pastelne nijanse. Venera u Biku ne vara i nije sklona preljubi, niti bilo kakvim aferama.

Kako će Venera da se približi i Uranu u Biku, jasno je da ćemo svoje tradicionalne vrednosti o ljubavi morati da zamenimo i nekim novim, među koje spada i to da je internet postao naša svakodnevnica, kao i komuniciranje putem društvenih mreža. Moraćemo da prihavtimo nešto novo kako bismo zadržali nešto ili nekoga ko nam je važan.

Venera u Biku povoljna je za Bikove, Jarčeve i Device. Neće prijati Lavovima, Škorpijama i Vodolijama.

BIK – Dolazi period kada ćete želeti da se ulepšavate zbog nekoga do koga vam je stalo. Vreme je da zamenite staru garderobu, a počnete više da uživate u svakodnevnim momentima. Mnogi Bikovi uživaju u hrani, a sada će to biti znatno češće. Baš kada najmanje očekujete možete i da se zaljubite jer ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola.

JARAC – Venera u polju ljubavi donosi vam ljubavni susret. Konačno ćete porušiti svoj ledeni zid kojim se branite da vas neko ne povredi. To će biti pravo iznenađenje, a sa Bikovima ćete imati odličan odnos.

DEVICA – Venera u devetom polju donosim vam putovanje sa osobom do koje vam je stalo. To će najverovatnije biti bliže nego što ste planirali, ali će vam prijati bilo kakva promena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati