Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Index.hr ]

03. 04. 2021. 19:41 1

Ovi znakovi baš nisu nadareni: Muzika im nije u krvi

Sigurno svi znaju bar jednu osobu koja je uverena da peva kao slavuj, iako skiči kao neka druga životinja..

Ponekad nas uši bole dok slušamo člana porodice kako peva pod tušem i jedva se suzdržavamo da mu ne kažemo da prestane jer ga nije prijatno slušati.

A možda ste upravo ona osoba koja misli da bi trebalo da se prijaviti za sledeće takmičenje u pevanju? Ako je to slučaj, uverite se da se možda ne nalazite na listi koja kruži društvenim mrežama na kojoj se nalaze horoskopski znakovi za koje se smatra da nisu baš talentovani pevači.Jarac

Jarčevi su horoskopski znak koji navodno pevaju najgore. Iako su obično stidljivi, ponekad skupe hrabrost i pevaju u društvu, ali većina im tada najčešće aplaudira iz sažaljenja.

Blizanci

Blizanci su podeljene ličnosti, pa im tako zvuči i pevanje. Ne znaju tačno kako da ostanu u istom ritmu i često ne mogu da se fokusiraju na melodiju.Vodolija

Vodolija voli da eksperimentiše, ali često zvuči loše kada se trudi da bude jedinstvena. Takođe, neće najbolje prihvatiti ako im slučajno kažete da pevanje nije za njih.

Vaga

Vage se ponašaju kao dive i nikada neće priznati da nisu na nivou vrhovnog vokala. Radije bi živeli u uverenju da pevaju kao slavuji.

Lav

Lavovi su puni energije i ljubavi, pa znaju i kako drugima da izmame osmeh na lice. Ponekad u pokušaju da razvesele voljene osobe počnu da pevaju, ali uglavnom taj performans nasmeje mnoge.

Strelac

Strelčevi su pomalo umišljeni, ali su i društveni, pa su često glavni zabavljači na zabavama, ali mnogi se hvataju za glavu kad se ovaj znak dohvati mikrofona. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati