Horoskop

Direktno.rs

26. 03. 2021. 20:20 0

Horoskop i cipele: Koji model je idealan za vaš znak?

Dobre cipele pre svega su modni dodatak, ali takođe mogu da otkriju deo naše ličnosti. Pogotovo ako su odabrane u skladu s karakteristikama našeg horoskopskog znaka.

OVAN - mokasine

Vredni Ovnovi vešti su u multitaskingu i uvek su u pokretu. Zato im je potrebna udobna i praktična obuća koja im neće smetati u sređivanju raznih obaveza. U kategoriju udobne obuće definitivno ulaze patike, a uz njih i klasični modeli cipela s ravnim potpeticama poput "oksfordica" ili mokasina.

BIK - bež salonke

Žene rođene u znaku Bika najčešće vole vrlo jednostavne cipele koje će se lako uklopiti u većinu kombinacija, bez ukrasnih aplikacija i u neutralnim bojama. Za njih su sjajan odabir bež salonke.

BLIZANCI - neutralni modeli s efektnim detaljem

Blizancima najbolje pristaju cipele koje otkrivaju obe strane njihove zanimljive i komplikovane osobenosti.

RAK - baršunaste gležnjače

Nežne baš poput vlasnice, mekane baršunaste gležnjače naglasiće romantičnu crtu svake žene Raka. Modeli u pastelnim bojama idealan su izbor.

LAV - sve cipele koje imaju "karakter"

Nema obuće koju Lavice ne znaju da nose. Specijalnost su im modeli u hrabrim bojama ili s detaljima koje se druge žene ne bi usudile da nose, poput štikli u neonski ružičastoj boji.

DEVICA - klasična crna salonka

Žene rođene u znaku Device uglavnom se ne obaziru na trendove i verne su klasičnim modelima cipela. U njihovom ormaru sigurno ima mesta za obične crne salonke. Naravno, od sjajne kože, nikako od brušene jer se ove druge znatno teže održavaju, a praktičnim Devicama to ne odgovara.

VAGA - natikače s potpeticom

Neodlučnim vagama koje ne mogu da procene jesu li raspoložene za "ozbiljan" ili ležerniji model cipele, dilemu će rešiti natikače s potpeticom. S jedne strane mogu da funkcionišu kao dnevna cipela, a lako će se uklopiti i u večernja izdanja.

ŠKORPIJA - cipele sa životinjskim printom

Škorpije vole da naglase svoju urođenu senzualnost koja dodatno dolazi do izražaja odabirom cipele s odvažnim životinjskim printom, poput zmijskog ili leopardovog.

STRELAC - patike

Žene rođene u znaku Strelca prave su avanturistkinje, uvek spremne na novu pustolovinu. U takav stil života najbolje će se uklopiti udobne patike u kojima ćete se osećati slobodno i nesputano.

JARAC - baletanke

Baš kao i žene u znaku Ovna, i žene u znaku Jarca uvek jure s jednog mesta na drugo. Najbrže i najokretnije biće u baletankama.

VODOLIJA - metalik gležnjače

Ne podnosite dosadu u svom životu pa tako ni u svom ormaru. Zato su za vas idealne uzbudljive metalik gležnjače koje odmah postaju glavna zvezda svake odevne kombinacije.

RIBE - damske cipelice

Model s "kitten" potpeticom ili malom blok petom, nestandardne teksture ili ukrašen upečatljivim detaljima sjajan je odabir za kreativne Ribe, koje vole kada njihova obuća izgleda kao pravo malo umetničko delo, piše "Zadovoljna.hr".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati