Horoskop

Direktno.rs

22. 03. 2021. 20:18 0

Pun mesec u Vagi: Važno za odluke, oprez za 4 znaka

Pun Mesec očekuje nas 28. marta i to u diplomatskom i vazdušnom znaku Vage.

Potreba za balasnom i ravnotežom jedna je od glavnih odlika ovog znaka, pa je jasno da će nam upravo to najviše nedostajati.

Pun Mesec u Vagi napraviće loše aspekte sa Suncem i Vagom iz Ovna, pa će ovaj datum i te kako biti značajan jer nikako nećemo moći da uspostavimo balans u životnim situacijama.

Bićemo osetljivi psihološki, a moguća je i nesanica. Pun Mesec najviše će uticati na Vage, Ovnove, Rakove i Jarčeve.

OVAN – Pun Mesec u Vagi donosi vam kulminaciju partnerstva. Ovoje značajan datum koji predstavlja okidač kada su u pitanju partnerski odnosi. To ne mora da bude samo privlatno, nego i poslovno. Odnos koji vam je važan će zapasti u krizu i treba da budete spremni za to. Iako želite brza rešenje, to će ići drugačije nego što ste mislili. Probajte da budete strpljivi jer ćete do 28. marta itekako biti frustrirani.

RAK – Pun Mesec u Vagi donosi vam porodični pritisak. Jedna bliska osoba iz porodice će vam zadati probleme koji će vas opterećivati. Pošto ste vi Rak i najosetljiviji znak, potpuno vam je jasno zašto će vam sve delovati gore nego što jeste. Nemojte da doživljavate sve tragično i probajte da razumete osobe iz porodice.

VAGA – Kao vazdušni znak koji nastoji da balansira svaku situaciju u životu, pun Mesec napraviće vam pravu zbrku. Bićete konfuzni i psihičkiu krizi. Jedno je bitno, a to je da nikakve važne odluke ne treba da donosite 28. marta kada ćete biti veoma nepouzdani i labilni.

JARAC – Pun Mesec donosi vam promene na poslu. Taj dan će vam sigurno pasti teško, pa je najbolje da sačekate da prođe 28. mart kako bi stvari delovale racionalnije. Poželećete da menjate posao i sve što budete radili delovaće vam besmisleno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati