Horoskop

Direktno.rs

19. 03. 2021. 20:18 0

Znakovi koji imaju najmanje šanse da se obogate

Novac nam je svima potreban, ali oduvek ga neki imaju više, neki manje, a neki ni malo.

Portal "Your Tango" piše da astrolozi smatraju da i na to utiče vaš horoskopski znak, a za ova tri horoskopska znaka navode da imaju najmanje šanse da se obogate.

Blizanci

Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog što će obući ili šta će spremiti za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi neodlučnost mogla skupo da ih košta budući da će retko ko imati strpljenja da ih čeka da se odluče i izvagaju opcije kad im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi da uskoči neko ko lakše donosi odluke.

Vaga

Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema sebi. Često će im biti teško da sebe uvere da su posobne, pogotovo ako osećaju da postoji nekakav problem. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade puno novca i tako sabotiraju same sebe.

Riba

Ribe vole da izvagaju svoje opcije i to je često dobra stvar, ali takođe ih može ograničavati kada bi trebalo da se odluče na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posledica. Voleli bi da ostvare nešto veliko, ali se boje da će se sve završiti loše pa često odustaju u startu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati