Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

02. 03. 2021. 06:00 0

Škorpije prezauzete, Device flertuju (VIDEO)

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Jedan podsticajan dan je pred vama. Sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lepe pričice i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

BIK

Čemu god da se danas posvetite više je nego sigurno da ćete to i ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom  razgovarate o nečemu oko čega već duže vreme razmišljate.

BLIZANCI

Neophodno je da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak I neke situacije koje su izgledale kao neostvarive, danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste pre za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

RAK

Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspešnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete aktivni. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom delu imate veliko razumevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.

LAV

Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciju. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati  mnogo otvorenije i lepše. 

DEVICA

Vi biste trebali da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promene u poslovnom segmentu vam jako prijaju. Dan je više za flertovanje i neobavezne kontakte, ako imate partnera - teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

VAGA

Veći deo dana ćete provesti zabrinuti, iako za tako nešto nema razloga. Muči vas sumnja da li ste neke poslovne obaveze odradili kako treba, ili ćete se brinuti da neka vaša greškica ne ugleda svetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Posla imate preko glave, obaveze se samo nagomilavaju, a vi jurite kao muva bez glave, pokušavajući da stignete sve na vreme. Verovatno ćete i uspeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Odličan momenat u poslovnom segmentu. Napravili ste dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vreme pokaže da li su ova vaša očekivanja bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima - neko vas je emotivno “dodirnuo” i tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

JARAC

Danas brže morate reagovati na ponude koje budu dolazile do vas. A sigurno je da će ih biti.  Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji sastanak u večernjim satima.

VODOLIJA

Jedan deo onih stvari koje vas muče uspećete da rešite već u prepodnevnim satima. Nemate većih razloga za zabrinutost I zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu u nekom skorijem roku.

RIBE

Danas vam stoji promenljivo i nestabilno raspoloženje. Pogotovo za veče - potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas suštinski razume. Lakše ćete proći kroz ovo. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati