Horoskop

Direktno.rs

01. 12. 2020. 20:00 0

Saturn u Vodoliji: Donosi velike promene

Saturn, planeta za koju bi se mnogi astrolozi složili da određuje našu sudbinu, ulazi 17. decembra, nakon tri godine u Vodoliju.

Nova era Vodolije doneće promene na sveobuhvatnom niovu, pa treba da budemo spremni za novo doba u kojem ćemo preispitivati svoje sisteme vrednosti, slobode i pripadnosti bilo kakvom sistemu.

Saturn u Vodoliji doneće promene svim horoskopskim znacima, a najteže će pasti Vodolijama, Lavovima, Škorpijama i Bikovima.

OVAN 

Saturn ulazi u vaše jedanaesto polje što podrazumeva promenu načina shvatanja prijeljstava. Pojedine osobe za koje ste smatrali da su vam prijatelji, ispostaviće se da nisu, pa će u vašem životu, u naredne tri godine opstati one osobe koje su vam suđene.

BIK 

Saturnov ulazak u Vodoliju nagoveštava prekretnicu u vašoj karijeri, pa možda čak i promenu profesije. Sve za šta ste se zalagali će se promeniti, kao i vaš odnos prema radu. Budite spremni za promene koje ne volite.

BLIZANCI 

Ukoliko ste mlađi, Saturn u Vodoliji donosi vam priliku da se obrazujete i budete ozbiljniji u tome da naučite nešto novo. Sa druge strane, Saturn će promeniti vaš odnos prema životu i veri. Verovatno nećete putovati onoliko koliko biste želeli.

RAK 

Saturn u osmom polju može da vam donese komplikacije oko nasledstva. To je i faza velikog preispitivanja i suočavanja sa patnjama drugih ljudi. Za razliku od pre, bićete u situaciji da ljudi od vas traže pomoć.

LAV 

Saturn u Vodoliji porušiće standardni koncept braka i toga šta ljubav predstavlja. Vi i partner nužno morate da date jedno drugom više slobode, ukoliko mislite da opstanete u ovom trogodišnjem ciklusu. Pojedini Lavovi prolaziće kroz krizu i razvod.

DEVICA 

Saturn u šestom polju donosi vam mučenje na radnom mestu i saradnju sa osobama koje vas opterećuju. Budite spremni da zapnete.VAGA 

Saturn u Vodoliji je dobar za vas, naročito ukoliko imate decu. Konačno ćete postati onakav roditelj kakav ste oduvek trebali da budete. Bićete odgovorniji i strožiji.

ŠKORPIJA 

Ova pozicija Saturna biće teška za vas, jer donosi porodične i stambene probelem koji se neće rešiti preko noći. To će ujedno biti i problem sa jednim od roditelja.

STRELAC 

Saturn menja vaše odluke i zasigurno će vam neke od njih promeniti život. Promenićete način na koji komunicirate sa ljudima. Bićete daleko ozbiljniji u svojim namerama.

JARAC 

Vaš vladar konačno ulazi u Vodoliju, pa ćete biti okupirani finansijama. Stalno ćete živeti u strahu da ne ostanete bez para, ali to za vas nije toliko čudno.

VODOLIJA 

Vi ste znak koji će pretrpeti najveće promene. Spremnite se potpuno da promenite sebe i svoj život. Upamtite, ono što ne budete hteli mirnim putem, Saturn će pronaći način kako prisilno da vam promeni život. To su preseljenja, promene, raskidi, pritisci odgovornosti sa svih strana.

RIBE 

Saturn u polju tajni izvači ono najgore iz nas, ali zapamtite, konačno ćete se suočiti sa svojim najvećim strahovima. To donosi i više izolovanosti u vašem životu, ali to je lekcija Saturna koju morate da naučite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati