Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

11. 08. 2020. 07:00 0

Horoskop za 11. avgust: Blizanci rasejani, Škorpije zadovoljne

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

U prvom delu dana će još uvek biti nekih napetih situacija vezanih za posao, ali kako dan bude odmicao – ovo će ići ka smirivanju. Dobar momenat da odradite nešto što ste zapostavili od obaveza. U emotivnim odnosima danas može biti pojačana ljubomora.

BIK

Trudićete se da se postavite drugačije prema saradnicima, jer shvatate da vas neki od njih koriste. Takođe, nećete moći da sakrijete netrpeljivost prema pojedinim kolegama. U emotivnom segmentu – pokušavate da otkrijete da li partner krije nešto od vas.

BLIZANCI

Potrebno vam je dosta koncentracije i organizovanosti da biste iz ovog dana isplivali bez većih grešaka kada je posao u pitanju. Misli vam lutaju i niste fokusirani. Emotivno – razmišljate o osobi sa kojom biste želeli da ostvarite jaču komunikaciju i koja vam se jako dopada.

RAK

Okolnosti vas pritiskaju da donesete odluke, a vi niste sigurni da li je ovo pravi izbor za vas. Sve ono vezano za saradničke odnose danas vam odvlači energiju i donosi napetost i nervozu. U emotivnom segmentu – osećate jaku privlačnost i strast prema nekom koga znate od ranije.

LAV

Vaš pristup onima sa kojima radite je dosta korektan i smiren, što se već ne može reći za drugu stranu. Ako već vidite da nekome ne možete na lep način objasniti, možda je bolje da se povučete, nego da isprovocirate svađu. Jako vam je bitno šta neko ko vam je privlačan misli o vama.

DEVICA

Postoje oko vas osobe koje vam mogu pomoći savetom u situacijama u poslovnom segmentu u kojima se trenutno i ne snalazite baš najbolje. Nemojte stvari raditi na svoju ruku, bolje pitajte. Analizirate ponašanje voljene osobe, jer vam njeni postupci nisu baš najjasniji.

VAGA

Dan će na poslu krenuti vrlo intenzivno od ranih jutarnjih sati. Neke situacije vam unose uznemirenost. Sačuvajte svoj vedar duh i ne povlačite ishitrene poteze. Komunikacija sa nekim ko je u vašem poslovnom okruženju jako vam prija.

ŠKORPIJA

Prilično ste zadovoljni odvijanjem poslovnih situacija, iako ste svesni da ćete na prave rezultate morati još da sačekate. Imate velike planove koji se vezuju za saradnju sa inostranstvom. Intenzivna osećanja i strast koja je počela da se budi prema jednoj osobi.

STRELAC

Zbunjeni ste dešavanjima u poslovnom okruženju i verovatno je da ćete potražiti savet od nekog ko vam je blizak od kolega. Sa voljenom osobom vam je potrebno više zajedničkih trenutaka i opuštanja. Izađite negde zajedno, povežite se ponovo.

JARAC

Prilično ste ubedljivi u dogovorima koji se budu odvijali tokom današnjeg dana. Ipak, biće vam potrebno nešto više truda da ovu poslovnu priču završite na način na koji to vama odgovara. Možete dobiti poziv za izlazak ili neprikrivene znake naklonosti.

VODOLIJA

U prepodnevnim satima nećete baš „biti svoji“ u potpunosti kada je posao u pitanju. Imate osećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite. Poboljšanje u drugom delu dana. Emotivno – mogućnost intenzivnije komunikacije sa zanimljivim osobama.

RIBE

Potrebno vam je rasterećenje, jer su vas dešavanja dosta izmorila, pa ćete veći deo dana provesti ćutke, u svojim obavezama, bez velikog kontakta sa kolegama. U emotivnom segmentu – neko vas vrlo zanimljivo čačka i flertuje sa vama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati