Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

06. 07. 2020. 07:01 0

Horoskop za 6. jul: Lavovi raspoloženi, Blizanci iznenađeni

Pogledajte šta vam zvezde danas donose na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Nikako ne uspevate da završite sa svojim redovnim obavezama. Sto stvari vam smeta i odvlači vam pažnju. Popodnevni i večernji sati su dobri za kontakte sa suprotnim polom, postoji lepa energija i raspoloženost za flertovanje .

BIK

Samo malo povedite računa o svom nastupu pred drugima, i sve bi trebalo da bude u redu. Ako trebate da se dogovorite nešto, bolji je period posle dvanaest časova, jer ćete tada biti stabilniji I sigurniji u sebe. Danas dobro raspoloženje i sklad sa voljenom osobom. Osećate se sigurno i ispunjeno pored partnera.

BLIZANCI

Danas možete završiti jedan zaista veliki posao. I sami ćete biti iznenađeni koliko je na kraju sve to prošlo bez teškoća kojih ste se bojali i očekivali ih. Drugi deo dana je dobar momenat za izlazak, za druženje sa prijateljima ili jači kontakt sa simpatijom, partnerom.

RAK

Prvi deo dana može vam doneti nervozu i preokupiranost ličnom problematikom i malo je verovatno da ćete uspevati da se uskladite sa svojim redovnim obavezama. Period od podneva ipak donosi stabilizaciju. Posao stavite na prvo mesto.LAV

Jedna važna ponuda dolazi do vas i imate velika očekivanja. Kako dan bude odmicao, vi ćete se osećati sve bolje, sve podsticajnije i možete završiti mnogo više posla od onoga što ste planirali. Bićete posebno dobro raspoloženi i velikodušni prema voljenoj osobi.

DEVICA

Moguće je da danas nećete primećivati ništa oko sebe, u potpunosti obuzeti stvarima koje morate završiti. To je baš šteta, jer nečije oči vas budno prate tokom celog dana. Izgleda mi da samo vi ne vidite koliko je neko zainteresovan za vas. Šta da se radi, trenutno je sve ono vezano za posao prioritet.

VAGA

Malo ste ratoborno raspoloženi u prvom delu dana kolege i saradnici teško izlaze na kraj sa vama. Drugi deo dana je nešto bolji po vas jer ćete naći dovoljnu dozu smirenja u sebi da obavite sve ono što vam je poslovno i emotivno važno. Dobar kontakt sa partnerom.

ŠKORPIJA

Današnji dan bi mogli svesti na jednu rečenicu – od plana do realizacije. Posvetićete se maksimalno svojim planovima i vredno raditi na njima da biste kraj dana dočekali zadovoljni postignutim uspehom. Danas dobijate ono što želite.

STRELAC

Jedan od saradnika je u poslednjem trenutku promenio detalje obaveze koju obavljate i vi sada morate da radite ispočetka. Gunđaćete u sebi, ali biti uporni da završite na vreme. Dobar odnos sa voljenom osobom. Slobodnima – zanimljiv kontakt sa osobom koja vas zanima.

JARAC

Prvi deo dana vam može biti dosta naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa poslovnim saradnicima. Nemojte odmah da odustajete, drugi deo dana je po vas mnogo podsticajniji i tada će biti mnogo lakše pronaći zajednički jezik. Popodne i veče su odlični za emotivne susrete.

VODOLIJA

Prave dogovore je moguće napraviti uz samo malo usklađivanja, a vama to neće predstavljati teškoću danas. Lako izlazite na kraj sa svakodnevnom problematikom. U emotivnim odnosima na vrlo mudar i suptilan način pokušavate da izvučete iz voljene osobe neka obećanja ili dogovore.

RIBE

Emotivni segment vam danas odvlači pažnju od svakodnevnih obaveza. Postoje problemi u odnosu sa voljenom osobom i moguće je da su prebacivanja sa njene strane krenula od ranog jutra. Tek u popodnevnim satima uspećete da povratite svoju poljuljanu koncentraciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati