Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

10. 12. 2019. 07:30 0

HOROSKOP za 10. DECEMBAR: Ovnovi strpljivo, Rakovima stižu lepe vesti

Pročitajte šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja i da li će vam zvezde danas biti naklonjene.

OVAN

Dan koji donosi veliku žurbu i razvučenost na više strana. Komunikacija je kamen spoticanja, očekujte pogrešne informacije i nesporazume. Strpljenjem i mirom prevaziđite ove situacije. Više osoba bi želelo da ostvari jači kontakt sa vama.

BIK

Zaista dajete svoj maksimum, ali posla je danas preko glave i prilično ćete se umoriti pokušavajući da „sto rupa zatvorite“. Imate dovoljno elana, ali ćete u kasnijim popodnevnim i večernjim satima već biti iscrpljeni i pomalo neraspoloženi. U tom periodu izbegavajte ozbiljnije razgovore sa partnerom.

BLIZANCI

Danas jedino sami sebe možete saplesti, bilo istrčavanjem u komunikaciji, bilo obavezivanjem da ćete uraditi nešto za šta, realno gledano – nemate ni vremena ni mogućnosti. Pokušavate da paralelno održavate komunikaciju sa više osoba.

RAK

Mnoštvo novih informacija i prilično lepih vesti ulepšaće vam ovaj dan, ali vas istovremeno i uvesti u žurbu. Danas su mogući i prilivi, ali isto tako – i neplanirani troškovi. Flertujete sa osobom koju skoro svakodnevno susrećete i to vam prija.

LAV

Dogovori, kontakti ili susreti sa saradnicima biće prožeti opuštenom i vedrom energijom. Blistaćete i pokazati se kao uspešan pregovarač. Ukoliko ste u prethodnim danima imali problem u komunikaciji sa voljenom osobom, danas je dobar trenutak da to ispravite.

DEVICA

Vaša pažnja je velikim delom rasuta tokom ovog dana. Poslovne obaveze vam hoće oduzeti dosta vremena i energije, ali se mora priznati da ćete biti prilično zadovoljni onim što postignete. Voljena osoba želi vašu pažnju i prisustvo. Provedite više vremena zajedno.

VAGA

Planovi su veliki za ovaj dan, i sigurno je da ćete biti okupirani obavezama. No, i pored toga – u dobrom ste raspoloženju i orni za posao. Danas neko pokazuje veliko interesovanje prema vama i otvoreno flertuje. Rado prihvatate igru.

ŠKORPIJA

Dosta toga ste isplanirali za ovaj dan, ali je moguće da ćete u nekom trenutku shvatiti da su vaši planovi ipak preambiciozni i da je nemoguće da ih ostvarite. Moguće je da ćete zaboraviti na dogovor sa prijateljima ili sa voljenom osobom.

STRELAC

Ide vam od ruke sve ono što se vezuje za posao, poslovne partnere i dogovore. Pred vama je kvalitetan i ispunjen dešavanjima dan. Voljena osoba je danas preosetljiva, pa se potrudite da imate više razumevanja prema njoj.

JARAC

Potrudite se da budete skoncentrisani na ono što radite, jer je u drugom delu radnog dana moguća greška, propust ili nesporazum sa kolegom. Osoba koju ste nedavno upoznali sve češće je u komunikaciji sa vama i to vam baš prija.

VODOLIJA

Prijatno ste iznenađeni dešavanjima tokom ovog dana, jer ste očekivali težu atmosferu i problem sa ispunjenjem obaveza. Drugi deo dana je pogodan za izlazak, druženje. Provedite lepe trenutke sa onima koje volite.

RIBE

Zaokupljeni ste nekim pitanjima i provešćete dobar deo radnog dana pokušavajući da ih rešite. Mogući su manji novčani prilivi. Sa emotivnim partnerom možete imati kraću raspravu, najpre zbog međusobnog nerazumevanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati