Korona

Milan Zarić

01. 04. 2021. 19:18 13

"Podneću prijave protiv antivaksera Nestorovića i Vučića"

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović oglasio se na Tviteru, gde je naveo da će, kako je rekao, podneti javno prijave protiv Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, i pulmologa Branimira Nestorovića, koje je nazvao antivakserima.

- Podnosim javno dve prijave protiv dva antivaksera. Među prvima u Srbiji i Evropi - napisao je Veselinović, a onda i obrazložio:

- 1. Aleksandar Vučić - javno tvrdio da se korona leči rakijom. Stan u BG. 2. Branimir Nestorović - tvrdio da je "korona" najsmešniji virus, slao žene u šoping u inostranstvo, uz prisustvo prvooptuženog. Stan u BG - napisao je Veselinović na Tviteru.

Da podsetimo, Aleksandar Vučić i Branimir Nestorović su na sada već antologijskoj konferenciji za medije 26. februara prošle godine zbijali šale sa koronavirusom. Nestorović je tada rekao da je kovid "najsmešniji virus koji postoji samo na Fejsbuku", dok je Vučić tada "ispoštovao" pulmologa, pa se smejao tim "dosetkama".

Nešto kasnije se ispostavilo da korona, ipak, nije tako smešan virus, pošto već duže od godinu dana stvara velike probleme u Srbiji i za sada se ne vidi kraj epidemiji.

Napomenimo i to, danas je policija pritvorila pet antivaksera, među kojima je bila i doktorka Jovana Stojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati