Korona

[ Izvor: Beta ]

24. 01. 2021. 10:48 2

"Do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi"

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Кisić Tepavčević izjavila je danas da je u Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi.

Кisić Tepavčević je tokom obilaska punktova na Beogradskom sajmu, gde je organizovana vakcinacija zaposlenih u beogradskim ustanovama za socijalnu zaštitu, istakla da je zainteresovanost za vakcinaciju ogromna i da je veliki broj gra]ana shvatio značaj vakcinacije protiv bolesti kovid 19.

Kako je saopštilo ministarstvo, Кisić Tepavčević je rekla da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj starih i odraslih.

- Još jednom apelujem na sve građane da se odazovu vakcinaciji, to je za opšte dobro svih nas. Кako mi budemo jačali virus će da slabi i to nam je jedino oružje u borbi sa ovim virusom - rekla je Кisić Tepavčević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati