Korona

M. Ž.

23. 01. 2021. 17:02 11

Smrt u Sremskoj Mitrovici "košta" 20.500 dinara (FOTO)

Dok nekima ne smrkne, drugima ne svane. Stara narodna izreka koja se može primeniti na slučaj iz bolnice u Sremskoj Mitrovici, kada je jedan pacijent preminuo, a njegova smrt "koštala" je ožalošćenu porodicu 20.500 dinara.

Sudeći po računu za usluge opreme i prevoza umrlih, koji se širi društvenim mrežama, možemo videti da priprema i dezinfekcija tela košta 8.100 dinara, lemljenje limenog sanduka 6.000, pvc vreća za transport 4.000 dinara, dok su usluge hladnjače za jednu noć u kojoj je mrtac proveo, koštale 2.400 dinara.

Sakndalozan fiskalni račun podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, uz konstataciju da ovako nešto treba istražiti i da bi neko trebalo da odgovara.

- U bolnici u Sremskoj Mitrovici, preminuo je jedan tata. Primljen je kao negativan na koronu, sutradan javili da je preminuo pozitivan. A onda uz sav užas, ćerki račun: 8.100 dezinfekcija, 6.000 lemljenje sanduka, 4.000 džak, 2.400 noć u mrtvačnici. Ko je ugovarao ove cene, zaslužuje posebnu istragu. Na nesreći ljudi trljaju ruke - napisala je Tepić.

Osim što su cene lekova u apotekama enormno visoke do te mere da se ne isplati da se bilo ko razboli, izgleda da se definitivno ne ispalti ni da se umre. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati