Korona

Direktno.rs

02. 07. 2020. 01:00 6

Panić: Vučiću, gde su resporatori, zakazala propaganda?

Aleksandar Vučić govoreći o žarištu korone Novom Pazaru, rekao da je novopazarska bolnica opremljenija od nemačkih - "imamo jednu od najboljih bolnica, imaju svu opremu". I dodao: Tamo nikada nije bilo predviđeno za resporatore, već da smo ih mi odneli.

Predsednik Srbije je istakao "da su u ovom trenutku tri osobe na respiratoru i da postoje još dva koja nisu uključena”. Međutim, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije (SLFS), Dr Rade Panić, Vučiću je na Tviteru poručio da se pozabavi matematikom. 

- Novi Pazar je imao bar pet i Vi ste im lično dopremili još 10 ‘kliničkih’ i 3 transportna. Ukupno, najmanje 18. Ako ima slobodnih ventilatora i u funkciji su, zašto se pacijenti transportuju ka KC Kragujevac i Beograd? Nema priključaka za ventilatore, nema osoblja ili nešto drugo? Zašto se premijerka i ministar nisu snimili/fotografisali pored tih ventilatora dok su bili u obilasku Novog Pazara, kao na Infektivnoj klinici KC Beograd? Zakazala propagandna mašinerija ili možda tih ventilatora ipak nije bilo? Da, ako dozvoljavate, molio bih odgovor? - napisao je Panić na Tviteru. 

Premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar posetili su Novi Pazar gde su dobili salve zvižduka i skandiranja "lopovi, lopovi", od strane ogorčenih građana, dok su im zdravstveni radnici okrenuli leđa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati