Korona

[ Izvor: 021.rs ]

03. 06. 2020. 21:22 0

Novi slučaj korone u Domu za stare u Petrovaradinu

Da je u ovom privatnom staračkom domu neko oboleo od Covid19 saznalo se nakon što je R.S. primljen u Institut u Sremskoj Kamenici sa simptomima sličnim virusu korona, nakon čega je testiran i uspostanovljeno je prisustvo virusa.

U skladu sa merama za borbu protiv covid19 obavljeno je potom i testiranje 26 zaposlenih i ostalih korisnika i kako 021.rs saznaje, ispitivanje na antitela nije pokazalo da je neko bio oboleo, ali sada se čeka i na rezultate PCR testa. Rezultati će biti poznati u toku večeri ili u četvrtak ujutru.

Inače, u Kliničkom centru Vojvodine se, prema poslednjim podacima, nalazi oko 23 obolelih od covid19 jer su u njemu, nakon što je danas zatvorena privremena bolnica na Novosadskom sajmu, lakše oboleli pacijenti koji su i dalje pozitivni na virus korona prebačeni na Infektivnu kliniku.

Podsetimo, u poslednja 24 časa u Srbiji nije bilo preminulih od posledica virusa korona, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati