Korona

P. M.

21. 04. 2020. 13:14 27

Sve su nas lagali!

"Nismo u početku imali dovoljno testova i zaštitne  opreme",  rekao je sinoć na TV Happy dr Predrag Kon, dodavši da su svesno lagali narod kako se ne bi dizala panika. Time je dr Kon potvrdio ono što su svi mogli da vide - da je država apsolutno nespremna dočekala koronu i da su na početku testirani samo oni sa najjačim simptomima. Setite se samo da je u Kinu leteo avion Vlade da bi doneo jednu jedinu kutiju u kojoj su bili testovi.

Pre dr Kona i dr Branimir Nestorović je rekao da je svesno lagao govoreći kako nam ne preti nikakva opasnost od virusa Covid 19, da on postoji samo na Fejsbuku, da smo mi Srbi genetski otporni, da žene ne mogu da se razbole kako bi građani opuštenije dočekali virus. Dr Nestorović jeste lagao kada je sve to govorio, kao što laže i sada kada objašnjava zašto je to radio, ali to više nije bitno.
Lagao je ministar zdravlja kada je rekao da je virus manje opasan od običnog gripa i da ćemo napraviti vakcinu, ako bude trebalo. Ministar Lončar do sada nije priznao da je lagao, ali se to jasno vidi.

Lagali su i Ana Brnabić, Aleksandar Vulin i Ivica Dačić, ali oni ni o čemu ne odlučuju pa ih nećemo citirati.

I na kraju, građane Srbije je lagao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji takođe svoje laži nije priznao. Lagao je Vučić da nam ne preti nikakva opasnost, da se virus uništava jednom rakijicom dnevno, da nikad u Srbiji neće biti više od desetak obolelih dnevno, lagao je da su nam Kinezi pomogli više od Evrope... Lagao je da smo spremno dočekali epidemiju, lagao je kada je 14. marta rekao da imamo dovoljno testova. Kao što je od 26.februra do tamo negde 10. marta važila naredba "medijima" da pišu kako je virus ništa, tako je 14. dat nalog da svi pišu i govore kako smo super spremni i imamo dovoljno maski, rukavica, a naročito testova. A testiramo tako malo ljudi jer smo najpametniji i jer znamo bolje od svih.Na sramno ponašanje medija koji nisu istinito informisali građane nadodao se i Bujoševićev RTS rečenicom kako mi za razliku od Amerikanaca, imamo dovoljno testova.Dakle, nema nikoga ko građane nije lagao, bio on političar u vlasti ili ekspert. Pa kako sad bilo ko može da im veruje šta god da kažu? Može. Veruju im osam godina iako ih lažu svaki dan. Verovaće i dalje...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati