Izbori 2024

Direktno.rs

14. 03. 2024. 20:29 4

Nikezić, Popović i Stefanović u Lazarevcu: Promene moraju da krenu iz Kolubare i EPS

"Mnogo smo radili sa EU, promenio se pogled na Vučićevu vlast, on je postao rođak koga niko neće na slavi. Ne mogu se krasti izbori bez posledica. Vlast želi da napravi nove Lazarevčane, da dovede neke nove ljude da glasaju. Nema izbora ako izbori nisu slobodni. Za to su se naši preci krvavo borili. Vi ste vaše lice digli ponosno i borite se u teškoj sredini", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović tokom razgovora sa građanima u Lazarevcu.

Borko Stefanović poručio je Lazarevčanima da "ćemo sačuvati i očuvati Kolubaru".

- Ne postoji razlog za postojanje privremeno-povremenih poslova. Svi ljudi treba za stalno da rade u Kolubari. Poruka za ljude koji su ucenjeni - pobeda Srbije protiv nasilja, najšire koalicije na sledećim izborima jeste da mi donosimo promenu i u Kolubaru. Ona ponovo postaje ono što je bila - rekao je Stefanović.

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić rekao je građanima Lazarevca da bez Kolubare nema EPS-a, kao i da se kolaps EPS-a desio upravo zbog nestručnog i koruptivnog rukovođenja u Kolubari.

- Kolubara i EPS su, nažalost, slika i prilika ovog režima, pošto na njihovom primeru vidimo sve: od nesposobnog partijskog rukovodstva, isisavanja para koruptivnim poslovima, stranačkog zapošljavanja, svesnog prepuštanja tržišta strancima, zanemarivanja domaćih investicija, prekomernog zaduživanja, kapilarnih glasova radnika, neosnovanog povećanja cena koje izaziva inflaciju, propusta u nadzoru nadležnog ministarstva i Vlade... - rekao je Nikezić i zaključio:

- Zato i promene moraju da krenu iz Kolubare i EPS-a. Neophodno da se imenuje profesionalno rukovodstvo, uloži u proizvodnju domaćeg uglja i zamenu dotrajalih trafo stanica, ali i da se ukine akciza na struju i smanje cene za građane i domaću privredu.

Prisutnima se obratila i predsednica beogradskog odbora Mila Popović i tom prilikom rekla da je potrebno da se ispune svi uslovi kako bi najavljeni izbori bili fer i demokratski.

- Da nam je neko 18. decembra rekao da će Evropski parlament doneti rezoluciju o izborima u Srbiji i da ćemo imati komisiju koja dolazi da istraži izborni inženjering, ali i nove izbore, niko ne bi verovao - naglasila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati