Izbori 2024

Direktno.rs

05. 03. 2024. 13:55 5

U Požarevcu birači žive i na biračkim mestima (FOTO)

"Gradski odbor SSP Požarevac analizirao je javno dostupne podatke koji se odnose na birački spisak. Čitav svet danas govori o evidentnim izbornim neregularnostima u Srbiji, a predstavnici režima i dalje tvrde da izborni uslovi nikada nisu bili bolji. Šta kažu podaci do kojih smo mi došli?", naveo je predsednik požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde Vladan Milosavljević, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"U Ratarskoj ulici broj 2 u Požarevcu, nalaze se prostorije mesne zajednice "Burjan mala". Na osnovu odluke Gradske izborne komisije u Požarevcu, ovo je biračko mesto broj 27. Prema javno dostupnim podacima, utvrdili smo da je na ovoj adresi upisano desetoro ljudi sa pravom glasa. To znači, da prema našem biračkom spisku, imamo birače koji žive čak i na biračkim mestima.

Požarevačka Medicinska škola nalazi se u ulici Lole Ribara broj 6-8. U ovim prostorijama se nalaze dva biračka mesta, broj 32 i broj 33. Po našem savršenom biračkom spisku, na navedenim biračkim mestima živi petoro ljudi.

Još jedan ovakav primer je i mesna zajednica "Bulevar", koja je ujedno i biračko mesto broj 23. Ovaj objekat se nalazi na adresi Dr Voje Dulića broj 41 i tu su upisana dva birača.

Na osnovu ova tri ilustrativna slučaja možemo videti da su u biračkom spisku, za koji predstavnici i glasnogovornici režima tvrde da je jedna od najažurnijih evidencija u Srbiji, birači upisani čak i na samim biračkim mestima.

Otuda kada ti isti predstavnici režima za svoju pobedu na decembraskim izborima kažu da je najčistija ikada, ostaje nam samo da se zapitamo kakve li su onda bile sve prethodne njihove pobede?", zaključio je Vladan Milosavljević, predsednik GrO Stranke slobode i pravde Požarevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati