Izbori 2024

Direktno.rs

19. 01. 2024. 21:50 7

Čučković se ispalio, stigao brutalan odgovor: Svanuće Srbiji kada odete s vlasti

Miroslav Čučković je na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter) rekao da je Srpska napredna stranka ubedljivo pobedila na Čukarici, iako rezultati izbora tako ne govore. Naime, opozicija je ubedljivo savladala Srpsku naprednu stranku na ovoj beogradskoj opštini.

- Dečače, potučeni se do nogu i na tvojoj Čukarici. Pokrij se ušima i ćuti do sledećih izbora - napisao je Čučković.

S obzirom na to da je Miroslav Čučković izneo neistinu da je Srpska napredna stranka slavila na Čukarici, Marko Dimić iz Stranke slobode pravde stigao je brz i brutalan odgovor.

- Čučkoviću, ušao si u SNS 2015. godine kao predsednik opštine Obrenovac, izabran od strane demokratskih birača. Bilo je ili da te hapse zbog ljudi koji su poginuli u poplavama ili da Dinkića zameniš Vučićem. U međuvremenu ti je Milorad Grčić postao simpatičan i kao i svaki poturica postao si gori od Turčina - naveo je Dimić.

On je potom podsetio Čučkovića kako je ova stranka prošla na lopovskim izborima u Beogradu.

- Ogroman pad podrške ste pokušali da nadoknadite kupovinom glasova i uvozom birača. Džaba vam sve, na Čukarici ste ubedljivo izgubili od opozicije. Kraj vam je blizu, Čučkoviću. Za vas će biti mnogo tužan, ali će Srbiji da svane - zaključio je Marko Dimić.

Članovi Srpske napredne stranke i dalje žive u iluziji da su osvojili većinu glasova na izborima u Beogradu. I pored brutalne izborne krađe, nisu uspeli da namaknu dovoljno glasova da pobede na Čukarici. U fer i demokratskim uslovima SNS bi još gore prošla na ovoj beogradskoj opštini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati