Izbori 2024

Direktno.rs

01. 12. 2023. 18:00 4

"SNS kukavice, izađite na duel": Srbija protiv nasilja poslala poruku vlasti (FOTO)

Ispred Gradske uprave u Kraljevu, koalicija "Srbija protiv nasilja" održala je performans kako bi ukazala na medijski mrak u ovom gradu.

Improvizacijom studija, u kojem bi sedeli predstavnici partija koje su se kandidovale za lokalne izbore, prikazano je kako izgleda grad u kojem, kako ističu iz koalicije Srbija protiv nasilja, "lokalni mediji imaju zabranu emitovanja vesti u kojima će se pominjati opozicione predizborne aktivnosti".

Ispred Gradske kuće u Kraljevu je raširen transparent na kom je pisalo: "Zabranili ste nam sve medije! SNS kukavice, izađite na duel".

Inače, u tom improvizovanom studiju tri stolice su bile zauzete, dok je jedna, na kojoj je pisalo "SNS kukavice", bila slobodna.

Kako su naveli iz koalicije "Srbija protiv nasilja", budući da na lokalnim televizijama vlada medijski mrak i na njima ne mogu da gostuju, odlučili su da naprave studio ispred Gradske kuće i upute poziv SNS-u za učešće u debati. Međutim, niko se nije pojavio.

Nema dileme, naprednjaci se mnogo komotnije osećaju kada mogu da drže monologe na podobnim televizijama i da odgovaraju na već pripremljena pitanja...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati