Izbori 2024

Direktno.rs

06. 11. 2023. 22:18 25

Skupljanje sigurnih glasova: Vukovi uz svog predsednika (FOTO)

SNS jurišnici, među kojima su ministri i pojedini poslanici, ne gube vreme. Već su krenuli u ozbiljnu kampanju za izbore 17. decembra. Svesni činjenice da im rejting ozbiljno pada i da postoji mogućnost da izgube vlast posle ovih izbora, naprednjaci potežu za oprobanim metodama - prikupljanjem kapilarnih glasova.

Kapilarni glasovi su se uvek skupljali, ali pošto su ovi izbori sudbonosni, kako ih je Vučić i nazvao, moralo je da se uvedu neke novine. Tako su skupljači kapilarnih glasova dobili posebno dizajniran list i tabelu za ovu priliku. Na listu gde se mora navesti ko je donosilac kapilarnih glasova nalazi se čopor vukova i slogan "Uvek uz svog predsednika".

Ni kada je sama tabela u pitanju se ne izlazi iz "vučijeg fazona". Tako se na vrhu lista sa tabelom nalaze dva natpisa. Oba su, već tradiocionalna slogana - "Vukovi tvoji uvek su uz tebe" i "Predaja nije opcija".

Vukovi su već krenuli u napad na plen. Onaj ko donese više glasova, imaće privilegije, oni koji "hvataju krivine" biće vrlo brzo sklonjeni iz čopora, jer se svakog dana čoporu pridružuju i neki novi, napredniji vukovi, neki koji do skoro nisu pripadali tom čoporu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati