Izbori 2022

Direktno.rs

12. 03. 2022. 16:53 28

Došli u Busije da dele narod: Oni mrze ovo naselje (FOTO)

Naprednjački propagandni karavan stigao je do naselja Busije kod Batajnice, gde je i ovoga puta vođa SNS karavana Aleksandar Vučić iskoristio nastavio sa sejanjem mržnje i netrpeljivosti između građana. Da Vučić ne bira sredstva u pokušaju da dodatno satanizuje opoziciju, svedoči njegova izjava kako opozicija ne voli Busije, pa samim tim ni ljude koji su izbegli iz Krajine i napravili domove u tom naselju.

- Dolaziće vam narednih dana ljudi koji će obećavati da za šest meseci mogu da reše sve probleme. Znate da oni to ne mogu da urade. Nisu to nikada uradili 12 godina i znate koliko nisu voleli ovo naselje gde se sada nalazimo. Ali kao što znate, vredne ruke Krajišnika i naša pomoć su napravili divno mesto. Oni koji ruše nikada ne mogu da pobede strast za građenjem i pobedom - istakao je Vučić u Busijama.


Još jednom je predsednik Srbije, koji bi trebalo da bude predsednik svih građana, a ne samo svoje SNS klike, zloupotrebio jedan deo naroda kako bi stekao koji jeftini politički poen. Nekako pred svake izbore Vučić se seti onog dela naroda koji je prošao kroz pakao građanskog rata u bivšoj Jugoslaviji, misleći da će time da dokaže građanima kako je on jedini predstavnik Srba na političkoj sceni. 

Da SNS i Vučića ne vole baš svi u Busijama jasno je zbog toga što je i ovoga puta doveo svoje pristalice koje su u koloni pešačili do mesta skupa.

Kako bi se dodovorio Krajišnicima, Vučić je sa sobom poveo i Aleksandra Šapića, čiji je otac Miloš poreklom sa Korduna. Odjednom i Šapić postade ponosni Krajišnik... Nešto se ranije nije hvalio time...


Džaba Vučiću to što su iza njega stajali Krajišnici u narodnoj nošnji dok se on busa u prsa, prosipajući populističke izjave. Znaju dobro Krajišnici ko je išao devedesetih po Krajini da isto tako iskoristi nesreću naroda kako bi dobio koji glas više. Aleksandar Vučić, zajedno sa svojim političkim ocem Vojislavom Šešeljem držao je ratnohuškačke govore, pa se na kraju desilo to da svuda gde je radikalski karavan prošao, Srbi su na kraju u tim mestima izgubili svoje domove.

Danas, kobajagi presvučen u evropejca, Vučić i dalje mržnjom skuplja glasove, iznošeći jezive tvrdnje da neko mrzi Krajišnike, a on ih tobože iz sveg srca voli...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati