Beograd

Direktno.rs

20. 10. 2024. 10:33 1

Apel građana Zvezdare: Ovo je horor, traje godinu dana (VIDEO)

Stanari zgrade na Zvezdari već više od godinu dana imaju problema sa jednom ženom koja živi u toj zgradi, a koja je, kako kaže jedna stanarka, psihički bolesnik i koja uznemirava ljude, a u stanu nema ni struje ni vode.

Komšije su u više navrata zvali, kaže stanarka, različite službe, ali trajnog rešenja još uvek nema.

- Mi, zaista, više ne znamo šta da radimo. U zgradi imamo nenormalan problem zbog starije žene koja je psihički bolesna. Ta žena nema vodu i nema struju u stanu. Njen stan je jedna deponija izmeta i fekalija, i smrad u našoj zgradi je zaista nepodnošljiv. Ona maltretira ostale stanare, lupa noću u cevi, konstantno se dere, kuca na vrata drugima, sedi gola ispred zgrade, vrši nuždu (obe) po hodnicima i u liftu. U zgradi ima mnogo male dece i svi smo mi izloženi jednoj nenormalnoj situaciji - ispričala je jedna stanarka na Tik Toku gde ima nalog "basic_but_glam".

Ona kaže da nemaju nikakvu pomoć od predsednice stanara, koja živi malo u Srbiji, a malo u Americi.

- Policija je dolazila mnogo puta. I komunalna, i patrole, i hitna pomoć i vodili su je. Ali, ovo traje već predugo - kaže ona i dodaje da ona u ovoj zgradi živi godinu dana, ali da ostali stanari imaju problem i mnogo pre toga.

- Nama je, prvo, zaista, žao jer je ona sama i nema nikoga, ali isto nam je tako žao i nas i naše dece koja su izložena hororu svaki dan u ovoj zgradi. Zamislite kada izađete iz stana i hoćete da odete do lifta, vi morate da otrčite do lifta, pozovete ga, i vratite se u vaš stan jer ne možete da izdržite smrad, jer vam kreće nagon za povraćanjem - objašnjava ona i dodaje da je situacija u kojoj se nalaze čist horor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Izmislili su, konačno, nešto pametno

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati