Beograd

Direktno.rs

11. 10. 2024. 18:41 0

SSP Novi Beograd: Hitno zaustaviti gradnju u bloku 4

"Investitor već više od 7 godina pokušava da izgradi objekat koji drastično odstupa od prvobitnog plana u Bloku 4 na Novom Beogradu", izjavio je Predrag Luković, predsednik odbora Stranke slobode i pravde Novi Beograd, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Reč je o poznatom novosadskom građevinskom entuzijasti koji pokušava da izgradi objekat koji će, umesto profesionalno i kvalitetno planiranih cca 3.000 m² garažnog i poslovnog prostora, sada sadržati još dodatno i supermarket i hotel ukupne površine 6.040 m²", tvrdi Luković.

"Ovakav najnoviji projekat bi zatvorio pogled stanarima na dve etaže, praktično ih pretvorivši u zarobljenike sopstvenih stanova.Već dovoljno dugačak niz godina svedočimo pokušajima manipulacije sistemom u vezi ove lokacije. Pitanja o tome kako je sam plac, a potom i ovakva parcela dodeljena sadašnjem vlasniku trebaju biti predmet budućeg istraživanja nekih drugih organa. Naš cilj je, pre svega, da na sve načine ne dozvolimo realizaciju ovakvog nakaradnog i nehumanog projekta", zaključuje Luković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati