Beograd

Direktno.rs

12. 09. 2024. 15:06 2

Mila Popović: Šapić sve uništava da bi privatnici imali primat

"Kad pomislite da Aleksandar Šapić ne može gore, on vas odmah demantuje - danas prisustvujemo još jednoj "mega" šaradi. Garaža GSP-a na Novom Beogradu sinoć je uzurpirana sa 80 novih Mercedesovih autobusa privatnika, sve kako bi Šapić imao glamuroznu scenografiju za svoju konferenciju za novinare. Dok se šepuri pored tuđih Mercedesa, GSP kupuje turske i kineske autobuse. Zašto, ako misli da Mercedesi više vrede? Sve uništava kako bi privatnici imali primat," istakla je Mila Popović, predsednica Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

Popović je podsetila da je Šapić juče privatnim prevoznicima povezanim sa Zvonkom Veselinovićem dodelio posao prevoza u Beogradu vredan 1,2 milijarde evra i 84 linije. Neki od tih prevoznika su u poslednjih godinu dana imali niz incidenata - autobusi gore, izazivaju saobraćajne nesreće, otpadaju im točkovi, ali kazne izostaju.

- Šapić o tome ćuti, jer nema nameru da podigne GSP, koji je u vlasništvu grada. Za tri godine ništa nije uradio. Gde god Šapić prođe, ništa ne nastaje, sve propada, kao što je bilo i sa Vesićem i ranije sa Malim - dodala je Popović.

Na kraju, Popović je zaključila:

- Dok mi svakodnevno ulazimo u krševe, Veselinović i njegov partner Radoičić, dok su se navodno borili za Srbe na Kosovu, obogatili su se i postali najbogatiji Srbi. Sada grade po Dedinju i preuzimaju monopol na prevoz, uz punu podršku Aleksandra Šapića, koji sistematski uništava gradski saobraćaj Beograda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati