Beograd

Direktno.rs

08. 09. 2024. 16:25 1

Pred izbore najavili otvaranje vrtića, objekat sad zarastao u korov (FOTO)

"Posle nekoliko predizbornih najava da će radovi biti završeni, a objekat otvoren za decu, zgrada vrtića u Umčarima zarasla je u korov. Biser ovog dela opštine Grocka, kako ga je prozvao gradonačelnik Aleksandar Šapić, doživeo je sudbinu mnogih drugih predizbornih obećanja čelnika SNS kada su u pitanju institucije i objekti javne namene - evo sad će, samo što nije, a kada će ne zna se", naveli su iz beogradskog odbora Srbija centra..

- Radovi na rekonstrukciji ovog objekta počeli su 21. jula 2023. a završetak je najavljen za 21. novembar iste godine. Kako radovi nisu bili završeni, za potrebe kampanje za decembarske izbore, gradonačelnik Aleksandar Šapić obišao je gradilište i tada je produžio rok na polovinu decembra. Još jednom je slagao građane Umčara i opštine Grocka - izjavio je Nikola Đurđević, povrenik Srbija centra za Grocku, pa je dodao:

- Pred junske izbore ove godine Srpska napredna stranka opet je najavila otvaranje vrtića. Naprednjaci su ponovo slagali meštane, da bi pre desetak dana u jednoj emisiji na nacionalnoj televiziji predsednik opštine Saša Čaprić, bez imalo stida, najavio otvaranje za nekoliko dana. Do danas nije otvoren, a zgrada je zarasla u korov. Pitamo predsednika opštine i čelnike SNS zašto su obmanjivali meštane Umčara i kada će moći da dovedu decu u ovaj objekat umesto da ih vode u kilometrima udaljen vrtić u Grockoj?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati